Historisch Hotel Restaurant Lunia - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Historisch Hotel Restaurant Lunia

CategoryHotel
Status Open now

Origineel overnachten in Friesland

Hotel Lunia in Oldeberkoop dankt zijn naam aan de vrouw van de eerste bewoner, een rechter die in 1861 de basis van dit monument liet bouwen.

De huidige eigenaars hebben dit prachtige pand in de afgelopen jaren geheel in stijl gerenoveerd, zodat een luxe hotel is ontstaan, dat helemaal aan de huidige eisen voldoet.

Gastvrijheid staat bij Hotel Lunia in Oldeberkoop hoog in het vaandel! Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietstochten in de prachtige omliggende natuurgebieden. Kom zelf ontdekken hoe mooi en rustig Friesland is!

Gerenoveerde en nieuwe kamers

De renovatie van de kamers leverde moderne en comfortabele villa kamers op, die zijn ingericht met extra lange éénpersoons bedden, flatscreen tv, tafel met twee stoelen, koffie en theefaciliteiten en gratis WiFi.

De ‘standaard kamers’ van Hotel Lunia kijken uit op de prachtige binnentuin. In een nieuw aangebouwde zijvleugel zijn ruime deluxe kamers gerealiseerd. Deze deluxe kamers beschikken naast extra lange eenpersoons bedden, flatscreen tv, tafel met twee stoelen, koffie en theefaciliteiten en gratis Wifi, ook over een balkon of terrasje met een zitje.

Op deze manier geniet u nóg meer van het uitzicht op de fraaie tuin. De badkamers van de luxe kamers zijn voorzien van een inloopdouche met rainshower, zwevend toilet, design radiator en ruime wastafel.

Van de Finse sauna in de prachtige binnentuin kunt u als hotel- en/of restaurantgast kosteloos gebruik maken. Hoewel het hotel rolstoeltoegankelijk is, zijn er geen speciale mindervalidekamers aanwezig.

Friesland op z’n mooist bij Hotel Lunia

Het Friese dorpje Olderbekoop wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Nationaal park de Weerribben is natuurlijk bekend om zijn fluisterbootjes, bruggetjes, natuur en historie.

Maar ook het Drents-Friese Wold, op de Veluwe na het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland, staat bekend om het prachtige coulisselandschap. Al fietsend of wandelend geniet u van een verrassende mix van bos, heide, water en weids landschap. Hotel Lunia heeft vele routes voor u beschikbaar in dit gebied.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om te genieten en heerlijk te onthaasten tussen de mooiste natuurgebieden van Friesland!

Reserveer nu Hotel Lunia