Toren - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Toren

Origineel overnachten in een hoge toren

Wie wil nu niet slapen in een hoge toren en genieten van het verre uitzicht? Samen met je geliefde een nachtje logeren in een bijvoorbeeld vuurtoren en wakker worden met een prachtig uitzicht over het strand en de Noordzee.

Gezellig ontbijten op 20 meter hoogte en daarna uitwaaien over het strand wat voor je voeten ligt. Deze speciale en unieke overnachting in een vuurtoren zul je niet snel vergeten!

In welke torens kan ik overnachten?

Nederland kent veel torens die tegenwoordig geen dienst meer doen maar gelukkig wel volledig zijn ingericht als hotel, appartement of bed & breakfast.

Zo kunt u genieten op de meest bijzondere locaties van Nederland. De mooiste vuurtorens staan op Texel, Ameland & Vlieland maar vergeet ook de vuurtoren op Schiermonnikoog niet.

Ook op het vasteland vindt u prachtige vuurtorens zoals in Scheveningen, IJmuiden, Den Helder & Westkapelle.

Een aantal hiervan zijn dus ingericht om u te verwelkomen voor een bijzondere romantische overnachting.

Slapen in een hoge toren

Nederland kent veel hoge hotels waarbij u kunt genieten van een prachtig uitzicht, maar er zijn minstens zoveel andere torens waar u kunt genieten van een originele en bijzondere overnachting.

Wat dacht u van het Faralda Kraanhotel in Amsterdam of de voormalig watertoren in Vlissingen? En voor de botenliefhebbers; neem eens een kijkje bij de Seinpoststelling van IJmuiden of de torenkamers van het Hotel New York in Rotterdam.

  1. Home
  2. Toren
Filter
Filter × Close
Location: Dokkade 5, 8862 NZ Harlingen, NederlandWebsite: https://www.havenkraan.nl/