Origineel overnachting in Het Torentje van Trips - Slapen in een molen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachting in Het Torentje van Trips – Slapen in een molen

Overnachten in een molen in Groningen

Op de grens van Groningen-Drenthe staat Het Torentje van Trips. Hier kun je nog de zon zien opkomen en zien ondergaan. Er is een royaal uitzicht over een groen landschap. Het Torentje van Trips is een oude watermolen dat verbouwd is tot een luxe vakantie verblijf.

Strand én bos om de hoek

U verblijft in een natuurlijke omgeving, aan de ene zijde de open weilanden en akkers en aan de andere zijde het besloten Adriaan Tripbos. In het bos is een meertje met een klein strand dat zomers voor de nodige verkoeling zorgt. De winkels zijn op circa twee km afstand in Sappemeer of Veendam en met een kwartiertje bent u in de stad Groningen.

Een molen voor zowel koppels als gezinnen

Er is een zandstrand met een zwemplas op loopafstand van de toren en in de omgeving zijn meerdere eetgelegenheden. Het interieur voldoet ruimschoots aan deze tijd met behoud van de oude karakteristieke elementen, de inrichting is warm en gemoedelijk.

Het Torentje van Trips is geschikt voor; stellen, gezinnen (met kinderen) en groepen tot en met acht personen. U geniet van totale privacy want er zijn geen andere recreatiewoningen in de nabije omgeving.

Slapen in het Torentje van Trips

Rondom de hoog gelegen toren is een royaal grasveld met diverse terrassen en voldoende parkeerplekken. Er zijn geen huisdieren in het Torentje van Trips toegestaan. Rondom de watertoren is voldoende ruimte aanwezig om lekker te gaan luieren en kunnen kinderen heerlijk buitenspelen. In de zomerperiode mag u gebruik maken van onze biologische moestuin of een paar eieren voor het ontbijt uit het kippenhok halen.

Indeling van de watermolen

De watertoren is volledig vrijstaand en wordt compleet verhuurd. De watertoren heeft drie verdiepingen, met op de begane grond een woonkamer met keuken en de badkamer met toilet. Op de eerste verdieping zijn twee royale slaapkamers. De master-bedroom met een tweepersoonsbed en de hoge slaapkamer met een ruim stapelbed geschikt voor drie personen.

Hier is ook de trapopgang naar de tweede verdieping van de toren. Op de tweede verdieping zijn drie ruime eenpersoonsbedden aanwezig. Op de zolder van de toren kun je slapen tussen de oude gebinten en balken. Alle slaapkamers hebben via een klein rond dakraam uitzicht op de sterrenhemel.

Reserveer nu deze oude watermolen!