Sauna - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Sauna

Een bijzondere sauna overnachting?

Saunabezoek combineren met een nachtje weg! Heeft u net zoals de meeste mensen geen sauna thuis, of heeft u er een maar wilt u gewoon graag een nachtje weg, maar toch een bezoekje aan de sauna kunnen brengen? Wij hebben voor u een groot aantal overnachtingsmogelijkheden geselecteerd waarin een sauna niet ontbreekt.

Een eigen privé sauna?

Wij hebben voor u verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet! U kunt kiezen voor een hotel met een spa of wellness resort in de buurt, hotels met een eigen sauna. Maar wilt u meer privacy en samen romantisch in luxe genieten van een weekje, weekendje, dag of een paar dagen weg? Dan boekt u toch bijvoorbeeld een bungalow met eigen sauna. U leest het goed, een bungalow met eigen sauna, wat een luxe

Betaalbaarheid hotelkamer met privé sauna

Is het niet veel te duur een hotelkamer, bungalow of andere overnachtingsmogelijkheden te boeken met een (eigen sauna)? Nee hoor, deze overnachtingen boekt u al tegen een zeer goedkope prijs. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u gevonden waar u voor slechts 30 euro per persoon per nacht uw overnachting kan boeken(!).

Origineel overnachten met een privé sauna

Bijzondere Overnachtingen biedt verschillende locaties waar u onbezorgd kunt genieten. Dit loopt uit een van strandhuisjes, hotels midden in het centrum van grote steden, hotels aan het strand, appartementen, bed and breakfast, studio’s,  tot zeer unieke locaties. Voorbeelden hiervan zijn boomhutten,  woonboten, kastelen, kloosters en nog veel meer.

Wilt u nu graag een overnachting met sauna boeken? Bekijk dan hieronder het ruime assortiment aan mogelijkheden!

  1. Home
  2. Sauna
Filter
Filter × Close