Flevoland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Flevoland

Bijzondere overnachting in Flevoland

Als er één provincie is waarin u veel rust en ruimte aantreft, dan is het Flevoland. Een bijzondere overnachting naast het IJsselmeer, of juist middenin de polder of een bos? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Naast de vele charmante accommodaties in bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen kunt u natuurlijk ook kiezen voor een stad zoals Lelystad of Almere.

Origineel overnachten in de natuur

Flevoland is de jongste provincie van Nederland en dat is te zien. Geen overvolle steden, maar pure rust. Grote akkers, polders, bossen en meren.

U hebt alle ruimte om heerlijk tot rust te komen. Wij van Bijzondere Overnachting hebben speciale hotels, appartementen en b& b’s voor u geselecteerd, in het hartje van de natuur.

Slapen en uitwaaien op het IJsselmeer

Naast de lange Afsluitdijk vindt u het IJsselmeer, het beroemdste meer van Nederland. Een weekje weg aan het water levert veel plezier op.

U kunt een gezellige boottocht maken langs onbewoonde eilandjes, of juist actief met een surfplank het water op.

Tot rust komen op het strand kan natuurlijk ook. Wat u ook doet, aan het eind van de dag overnacht u in een van onze speciale hotels.

Overnachten in Lelystad en Almere

Toegegeven; Aan een stedentripje in Nederland denk je niet direct aan de steden Lelystad en Almere. Maar toch verdienen de steden een kans.

De twee steden zijn jong en bruisend, urenlang winkelplezier in bijvoorbeeld Batavia-stad, gezellig uitgaan en wandelen door moderne wijken. Het kan allemaal! Kies uit een van onze speciale hotels voor een leuk weekendje weg.

  1. Home
  2. Nederland
  3. Flevoland
Filter
Filter × Close
Location: Badweg 1, 8223 PA Lelystad, NederlandWebsite: https://boomhutovernachtingen.nl/
Location: Badweg 1, 8223 PA Lelystad, NederlandWebsite: https://boomhutovernachtingen.nl/