Slapen in de marinalodge op het water bij Muiderzand

Status Open now

Slapen op een marinalodge

In de jachthaven van Marina Muiderzand bij Almere, onderdeel van Thuishavens, liggen een aantal luxe en modere woonboten waar u romantisch als koppel kunt overnachten of zelfs met het hele gezin.

Wat is er leuker dan ’s ochtends wakker worden met nog een laagje mist boven het water of in de zomer zelfs een frisse duik nemen om écht goed wakker te worden?

Helaas kunt u met deze Marinalodge niet zelf varen, maar u kunt natuurlijk wel een bootje huren en binnen iets meer dan een uur naar Amsterdam varen.

Indeling van de marinalodge

Deze marinalodges beschikken over over twee slaapkamers, met in de eerste slaapkamer een tweepersoonsbed. In de andere slaapkamer staat een stapelbed, daarnaast is het mogelijk om de slaapbank in de woonkamer te gebruiken. In totaal kunnen er op deze boot dus zes personen overnachten. Vanzelfsprekend is er een eigen douche en toilet aan bord.

Deze marinalodge is uiteraard van alle gemakken voorzien zoals een keuken met elektrische kookplaat, koelkast en koffieautomaat, tv én wifi. Daarnaast beschikken marinalodges over maar liefst twee terrassen; het kleine terras direct aan het water én het grote dakterras.

Origineel overnachten in de haven Marina Muiderzand

In de jachthaven van Muiderzand, waar deze woonboot ligt, zijn alle basisfaciliteiten beschikbaar zoals een mini-market, Restaurant HarborHouse en een mooi terras direct aan het water met uitzicht over de haven. Daarnaast is er nog Strandpaviljoen Sun Runners en Beach Grill Steelcreek.

Op 10 minuten fietsafstand Muiderslot en met 20 minuten bent u in onze hoofdstad Amsterdam. Daarnaast zijn er natuurlijk ook legio mogelijkheden om in en rondom het IJmeer watersporten uit te oefenen.

Uitleg reserveren voor deze Marinalodge in Marina Muiderzand

Helaas is er geen eigen website van deze accommodatie en is de Marinalodge in Marina Muiderzand ook niet te vinden op de grote bekende hotel sites. Via AirBnB is deze accommodatie wél te reserveren, en reserveert u via ons, dan ontvangt u ook nog eens € 30 korting!

  1. Registreer uzelf geheel gratis en zonder verplichtingen via deze link op AirBnB en ontvang direct € 30 krediet.
  2. Reserveer vervolgens via deze link de Marinalodge in Marina Muiderzand. U kunt ook direct reserveren, maar dan loopt u dus de bovenstaande € 30 korting mis.

Reserveer nu deze Marinalodge