Origineel overnachten in lodges op het water - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachten in lodges op het water

CategoryNatuur
Status Open now

Hajé waterlodges de Aalscholver in Lelystad

Voor een heerlijk verblijf, midden in de natuur, moet u bij Hajé Waterlodges de Aalschover zijn. De prachtige omgeving is bij uitstek geschikt om lekker te wandelen en te fietsen. Geniet van de rust in de groene omgeving van Lelystad in Flevoland!

Geniet van de prachtige natuur van Flevoland

De lodges bevinden zich aan de waterkant en staan midden in het bos. U kunt dus volop genieten van de natuur. De lodge beschikt over vier kamers die eenvoudig maar compleet zijn ingericht. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet en douche.

Gasten kunnen gebruik maken van gratis internet. De kamers aan de waterkant beschikken over een prachtige veranda. Zo kun je tijdens zwoele zomeravonden tot laat lekker buiten zitten aan het water. In het nabijgelegen restaurant kunt u genieten van verschillende maaltijden.

In de buurt van de waterlodges

Naast uitstapjes in de natuur zijn er nog vele leuke bezienswaardigheden. Gaat u bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij het VOC-schip de Batavia en ga shoppen in de shopping outlet Bataviastad.

Ook natuurliefhebbers zullen zich in deze omgeving goed vermaken. Bij de nabijgelegen Oostvaardersplassen overwinteren jaarlijks vele vogels en daarom is dit gebied ideaal voor vogelspotters.

Even weg uit de drukte van de stad? Lekker genieten van de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft? Bezoek de waterlodges van de Aalscholver, want dichter bij de natuur kunt u bijna niet komen!

Reserveer nu deze waterlodge!