Slapen op het water in Waterbubbels bij Marina Muiderzand - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op het water in Waterbubbels bij Marina Muiderzand

Status Open now

Slapen in een Waterbubbel

In de jachthaven van Marina Muiderzand bij Almere, onderdeel van Thuishavens, liggen drie zogenoemd ‘Waterbubbels’ waar u romantisch als koppel kunt overnachten.

Wat is er leuker dan ‘s ochtends wakker worden met nog een laagje mist boven het water of in de zomer zelfs een frisse duik nemen om écht goed wakker te worden?

Helaas kunt u met deze Waterbubbels niet zelf varen, maar u kunt natuurlijk wel een bootje huren en binnen iets meer dan een uur naar Amsterdam varen.

Indeling van de Waterbubbel

De Waterbubbels zijn niet heel groot en daarom ook slechts geschikt voor twee personen, hierdoor is het wel heel knus, gezellig én romantisch.

In de Waterbubbel zijn basisfaciliteiten aanwezig zoals keukengerei en natuurlijk een tweepersoonsbed. De douches en de toiletten bevinden zich op zeer korte loopafstand in het hoofdgebouw van de de jachthaven. Daarnaast is er in de Marina Muiderzand wifi aanwezig.

Daarnaast beschikken Waterbubbels hebben een eigen privé terras zodat u lekker een krantje kunt lezen met een bakje koffie en ‘s avonds bij de ondergaande zon natuurlijk een lekker biertje of wijntje kunt drinken.

Origineel overnachten in de haven Marina Muiderzand

In de jachthaven van Muiderzand, waar deze woonboot ligt, zijn alle basisfaciliteiten beschikbaar zoals een mini-market, Restaurant HarborHouse en een mooi terras direct aan het water met uitzicht over de haven. Daarnaast is er nog Strandpaviljoen Sun Runners en Beach Grill Steelcreek.

Op 10 minuten fietsafstand Muiderslot en met 20 minuten bent u in onze hoofdstad Amsterdam. Daarnaast zijn er natuurlijk ook legio mogelijkheden om in en rondom het IJmeer watersporten uit te oefenen.

Reserveer nu deze Waterbubbel