Origineel en luxe overnachten aan het Veluwemeer

Direct aan het Veluwemeer op het grootste kunstmatige eiland van Nederland (Flevoland), ligt Landal Waterparc Veluwemeer. Nabij het dorpje Biddinghuizen, bekend van muziekfestival Lowlands, ligt een luxe bungalowpark waar 140 villa’s en 120 appartementen zijn.

Omdat dit park in zo’n waterrijke omgeving ligt, kunt u hier naar hartelust zwemmen, vissen en watersporten. Dit kan zowel in het Veluwemeer zelf met haar eigen strand, of in één van de twee zwembaden van het park.

Tel daarbij op dat er kilometers lange fiets- en wandelroutes zijn. Met aan de overkant van het Veluwemeer, Nationale Park de Hoge Veluwe, en iets verder de andere kant op, de Oostvaardersplassen.

Accommodaties voor groepen

Voor dit park maakt het ook niet uit met hoeveel mensen u bent, u kunt al een appartement of villa huren vanaf 2 tot en met 22 personen. Ideale accommodaties dus voor voetbal- en/of sportteams, vrijgezellenweekenden of gewoon vrienden/vriendinnen weekenden.

Alle appartementen en villa’s zijn van alle gemakken voorzien en sommige bungalows hebben zelf extra luxe zoals een zonnebank of een sauna.

Faciliteiten op het park

Aangrenzend aan het park zijn ook veel activiteiten te doen zoals zwemmen in het zwembad met kinderglijbaan, jetstream en een bubbel-bruisbad.

Voor kinderen is er ook een aparte indoor speelplaats en een speelhal met onder andere een voetbaltafel en een airhockey tafel. Ook als het onverhoopt slecht weer is, kunnen de kinderen zich dus prima vermaken.

Voor een snelle hap schuift u aan in Grand Café Boofoor en voor een iets uitgebreidere lunch of diner bezoekt u Panoramarestaurant Zuid Zoet Zout, waarbij u uitzicht heeft over de eigen jachthaven van het park.

Over die jachthaven gesproken; u kunt dus zelfs uw eigen boot meenemen op vakantie! Heeft u geen boot, maar wilt u wel varen? Huur dan simpelweg een bootje van het park.

De omgeving van Landal Waterparc Veluwemeer

Als u even weg wilt van het park en de omgeving wilt verkennen, valt daar ook genoeg te beleven. Met een eigen bootje kunt u zo het Veluwemeer op varen en dan komt u bij de mooie stadjes Harderwijk en Elburg. Dit zijn oude knusse vissersdorpjes, dus hier valt genoeg te zien.

Als u wat meer spanning wilt, kunt u natuurlijk altijd naar Walibi World in Biddinghuizen gaan of naar het Dolfinarium in Harderwijk. Shoppen doet u tegen flinke kortingen in de outlet van Bataviastad in Lelystad.

Uiteraard kunt u ook hier voor uw rust komen en de twee eerder genoemde parken bezoeken; Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Oostvaardersplassen.

Dat is het voordeel van Landal Waterparc Veluwemeer, het is voor zowel gezinnen, koppels als teams/groepen een perfecte vakantiepek!

Reserveer nu Waterparc Veluwemeer

Luxe vakanties aan het Veluwemeer bij Landal Waterparc

Nederland

Flevoland

Biddinghuizen

Thema

Locatie

Landal Waterparc Veluwemeer, Leuvenumse Beek 1, 8256 TB Biddinghuizen, Nederland
Reserveer nu Waterparc Veluwemeer