Romantisch slapen in een boomhut suite

Een droom komt uit, overnachten in een echte boomhut! Vastgeklemd aan de stam van een geweldige eik, hangen deze boomhutten tussen de bladeren van de bomen. De ronde design vormgeving maken het plaatje compleet.

Ervaar de luxe van een hotelkamer in deze boomhut

De Suite is voor twee personen ingericht met een knipoog naar een hotelkamer, aan alles is gedacht. De boomhutten kijken vanuit een bosrand uit over een heerlijk rustig veldje. Kom genieten en laat je verrassen door een heus vogelconcert.

Er zijn ook boomhutten die meer geschikt zijn voor gezinnen en meer basic ingericht zijn. Deze familie-uitvoering is geschikt voor vier personen en ingericht als een trekkershut, basic maar compleet.

Aan de waterrand, met vrij uitzicht naar het Vogeleiland, op 4 meter hoogte; romantischer kan bijna niet. Op camping Waterhout is dit de plek voor één van de Suite boomhutten. In een solitaire kers hang je heerlijk tussen het bladerdek. Met een beetje geluk zijn de kersen rijp om te eten.

Wakker worden op hoogte met een privé-terras

De tweepersoons Suite is ingericht als een echte hotelkamer, de bedden zijn mooi opgemaakt en je kan gebruik maken van de badjassen en handdoeken. Ook kan je ‘s ochtends lekker een kopje Nespresso zetten, terwijl je vanaf je privé-terras rustig kan wakker worden in een opkomend zonnetje. In de Suite zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig, hiervoor zal je toch echt even moeten afdalen naar de gewone wereld…

Boek nu een overnachting in deze boomhut!

Origineel overnachting in deze luxe boomhut suite

Nederland

Lelystad

Flevoland

Thema

Locatie

Badweg 1, 8223 PA Lelystad, Nederland
Boek nu een overnachting in deze boomhut!