Roompot strandhuisjes in Kamperland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Roompot strandhuisjes in Kamperland

Status Open now

Slapen op het Zeeuwse strand bij Kamperland

Op onze site hebben we diverse strandhuisje beschikbaar, waar u niet alleen overdag terecht kunt, maar waar u ook mag blijven overnachten. In dit artikel hebben we het over de strandhuisje van Roompot Beach Resort in Kamperland, maar op deze pagina treft u de andere strandhuisjes in Nederland.

Deze gezinsvriendelijke vakantieparken van Roompot hebben het hele jaar door beschikbaarheid in één van de bungalows op de parken, maar de pareltjes van deze parken zijn juist de huisjes die niet op het park staan.

De strandhuisjes van Roompot Beach Resort Kamperland staan letterlijk op het strand, dus ideaal voor een zonnige zomervakantie!

Overnachten op het strand

De strandhuisje in Kamperland staan het hele jaar op het strand, dit in tegenstelling tot andere strandhuisjes die op de Noordzee-stranden staan. Deze strandhuisjes worden in de winter meestal weggehaald, zodat er tijdens eventueel winterstormen geen schade ontstaat aan de huisjes.

Omdat de strandhuisjes van Kamperland aan de relatief beschutte Oosterschelde liggen, is het gevaar voor schade tijdens winterstormen beperkt en kunt u dus zelfs in de winter lekker uitwaaien.

Strandhuisje huren in Zeeland

Toegeven; de strandhuisjes in Kamperland zijn prijzig! Midden in juli of augustus, bent u voor een week in één van deze strandhuisjes zomaar € 2300 kwijt. Als er überhaupt beschikbaarheid is, want hoewel de prijzen hoog zijn, is de vraag naar dit soort knusse strandhuisjes erg groot.

Aan de randen van het hoogseizoen zijn deze strandhuisjes natuurlijk stukken goedkoper. Daarnaast zijn het relatief grote huisjes, want u kunt er met zes personen overnachten. Als u dan de prijs deelt door het aantal personen, valt de schade nog enigszins mee.

Maar het feit dat de locatie zo enorm aantrekkelijk is én dat er slechts een aantal huisjes beschikbaar zijn, drijft de prijs dus wel op.

De strandhuisjes op het strand van Kamperland zijn overigens ook voor een (lang) weekend te huur.

Faciliteiten van het strandhuisje in Kamperland

We kunnen nog zoveel vertellen over het strandhuisje in Kamperland, maar één foto zegt meer dan duizend worden natuurlijk.

De locatie óp het strand is het unieke aan deze strandhuisjes, maar deze huisjes zijn ook best luxe. De huisjes zijn dus geschikt voor zes personen en vrij knus. Op het strand leeft u immers buiten en vooral op de veranda en geniet u van het panoramische uitzicht. U kijkt letterlijk uit op Neeltje-Jans!

Er zijn onder de ongeveer 50 strandhuisjes, drie verschillende types aanwezig:

*4-persoons strandhuisje (2 slaapkamers)

*6-persoons strandhuisje (3 slaapkamers)

*6-persoons XL strandhuisje (3 slaapkamers)

In elk strandhuisje is een keukenblok aanwezig met een 4-pits fornuis, combimagnetron, vaatwasser en koffie/thee-faciliteiten. Verder zijn er een compacte badkamer met douche aanwezig, toilet is apart.

De XL-strandhuisjes hebben geen extra faciliteiten ten opzichte van de ‘standaardhuisjes’, maar zijn wel zo’n 10m2 groter.

Hoewel u hier komt om te genieten van het uitzicht op het strand en de Oosterschelde, is zelfs hier op het Zeeuwse strand gratis wifi beschikbaar in de strandhuisjes!

Roompot Beach Resort Kamperland

Hoewel u hier komt om te genieten van de zee en het strand, kan het zijn dat het misschien toch een dagje slecht weer is. In dat geval kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het Roompot park dat aan de andere kant van de duinen ligt.

In dit Roompot park is een overdekt zwemparadijs beschikbaar evenals een speelparadijs. Ook zijn hier ‘gewone’ huisjes beschikbaar die goedkoper zijn, maar dus niet op het strand staan. Verder heeft Roompot Beach Resort Kamperland een gezellige jachthaven

Op het park kunt u kosteloos parkeren, hierna is het nog ongeveer 500 meter lopen naar het verste strandhuisje. De bolderkar is bij de huurprijs inbegrepen dus u kunt makkelijk al uw bagage bij de huisjes krijgen. Tot aan het laatste huisje is er een verhard pad, hierdoor is het niet nodig om door het mulle zand te ploeteren.

Overnachten aan de zonnige Zeeuwse kust

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland, en daardoor zeer zonzeker. Vandaar dat de kustprovincies niet alleen in de zomer maar ook in de lente en herfst zo populair is.

Naast de strandhuisjes bevinden zich restaurant Bestevaer waar u heerlijk kunt ontbijten, dineren of gewoon borrelen. Op 5 kilometer afstand ligt het ruigere Banjaardstrand dat wél direct aan de Noordzee ligt.

Reserveer nu dit strandhuisje in Kamperland!