Slapen in vakantiepark Duinrell in Wassenaar

CategoriesAvontuurlijk, Gezin
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten bij een waterpretpark

Wat is voor kinderen nu leuker dan de hele dag in een pretpark doorbrengen en er óók nog eens blijven slapen?

Deze bijzondere manier van vakantie vieren kan heel simpel en gewoon in eigen land want vakantiepark Duinrell in Wassenaar heeft naast het eigen pretpark ook nog een vakantiepark waar u een weekendje heen kunt.

Pretpark Duinrell bij Den Haag staat natuurlijk bekend als water-pretpark, inclusief één van de grootste glijbanen van Europa én natuurlijk het Tikkibad.

Het is bij Duinrell in Wassenaar mogelijk om zelfs uw tent of caravan mee te nemen naar de camping, maar leuker, makkelijker en originele is het om te overnachten in één van de beschikbare accommodaties.

Bijzonder overnachten in de duinen van Wassenaar

Omdat Duinrell direct in het duingebied van Den Haag/Wassenaar ligt, kunt u hier genieten van een bijzondere overnachting in de bossen en de natuur.

Op letterlijk één kilometer fietsen door de duinen ligt al het strand van Wassenaar, wat vooral in de zomer veel minder druk is dan bijvoorbeeld Scheveningen.

U kunt dan ook overnachten in een Duingalow op vakantiepark Duinrell, een heerlijk comfortabel bungalow-chalet, maar dan in de sfeer van de duinen. De Duingalows zijn maximaal geschikt voor 7 personen en variëren in prijs en luxe.

Zo is er de Budget-uitvoering, Comfort (sommige met whirpool) en de Premium Duingalows. Dit laatste zijn vanzelfsprekend het meest prijzig en het meest luxe.

De iets meer avontuurlijke bezoeker kiest voor glamping in een luxe lodgetent die voor maximaal 6 personen geschikt zijn.

Voor heel grote groepen is er in Duinrell ook nog het Duinhostel beschikbaar. Dit oude koetshuis is volledig gerenoveerd en ideaal voor schoolkampen, uitjes van verenigingen of zelfs familieweekenden.

Het Duinhostel kan gereserveerd worden vanaf minimaal 15 personen tot maximaal 104 personen.

Activiteiten buiten vakantiepark Duinrell

Het is natuurlijk mogelijk om zelf te koken in uw accommodatie, maar daar heeft u tijdens uw vakantie misschien niet zo heel veel zin in.

Op park van Duinrell zijn maar liefst twee restaurants én een snackbar aanwezig. Voor wie tóch thuis wilt koken kan terecht in de supermarkt van het park.

Net buiten het terrein in Wassenaar zijn ook diverse restaurants en eetcafés beschikbaar. Bij mooi weer kunt u zelfs genieten van het strand van Scheveningen (5 kilometer fietsen) en lekker eten en drinken in één van de bekende strandpaviljoens.

Hier vindt u trouwens ook het Sea Life Aquarium, waar vertier en educatie worden gecombineerd, zodat uw kinderen op een speelse wijze alles leren over de flora & fauna in de oceaan.

Als u dan toch in de buurt van Den Haag bent, kunt u misschien direct dat andere bekende pretpark van de Hofstad bezoeken: miniatuurstad Madurodam.

Reserveer nu een lodge in Duinrell