Glamping aan de kust in Zeeland

Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse is een familiepark dat gelegen is op slechts 250 meter van het Noordzeestrand waarbij zowel binnen als buiten het park de strandbeleving optimaal is. Het hele park is ingericht alsof u letterlijk in de duinen slaapt, ideaal voor het gevoel van buitenleven.

De negen luxe chalets (of Strandlodges) zijn ingericht voor vijf tot acht personen en zijn binnen van alle gemakken voorzien. In de grote tuin met terras geniet u ’s avonds van het ondergaande zonnetje.

Bijzondere overnachting in een Strandlodge of een houten Jutter

Ervaar het glamping-gevoel en overnacht in één van deze Strandlodges of de houten Jutters. De houten Jutters zijn ingericht voor maximaal vier personen. Het buitengevoel wordt extra versterkt door de sfeervolle inrichting met veelal steigerhouten meubels en via de openslaande deuren zit u zo op één van de grote veranda’s.

De Strandloges en Jutters zijn ingericht met keuken(blok), badkamer met toilet en gewone bedden. Kortom; wél het gevoel van kamperen maar ook de luxe van een appartement. Dit is glamping op en top!

Genoeg te doen voor kinderen op Strandpark De Zeeuwse Kust

Op Strandpark De Zeeuwse Kust zijn genoeg faciliteiten te vinden voor het hele gezin. Hoewel u vooral van de buitenlucht moet genieten als u hier bent, zijn er ook mogelijkheden voor als het onverhoopt slecht weer is.

Zo is er bijvoorbeeld een overdekt zwembad met glijbaantje en twee peuterbaden. Daarnaast is er een bioscoop waar de kinderen op een zitzak lekker een filmpje kunnen kijken  of ravotten in de indoor speeltuin.

Om de ouders ook een beetje rust te gunnen is er tevens een animatieteam (alleen in het hoogseizoen) om de kinderen bezig te houden, zodat pappa en mamma ook een beetje van de rust en misschien wel elkaar kunnen genieten.

Het zwembad op Strandpark De Zeeuwse Kust bestaat uit een bad waar men vrij kan zwemmen, ook is er een groot waterspeelschip waar de kinderen in, op en rondom kunnen spelen. Via het overdekte waterspeelschip loopt men met mooi weer zo naar buiten het waters-pray-park in.

Op het park is een supermarkt aanwezig zodat u zelf kunt koken als u dat wilt, maar als u écht van de vrije tijd van uw vakantie wilt genieten dan gaat u lekker uit eten in het Strand Café DOK of Restaurant ZILT, beiden gevestigd in het hoofdgebouw van het park.

Lekker eten en drinken op het Strandpark

Strand Café DOK bevindt zich op de begane grond en is de informele eetgelegenheid van het park en daarom ideaal voor gezinnen. Direct voor het café staat het houten piraten speelschip dus tussen de maaltijden door kunnen de kinderen gewoon doorspelen en de ouders toch een beetje toezicht houden.

Restaurant La Costa Pizza & Pasta is iets formeler en gevestigd boven Café DOK. Dit sfeervolle restaurant is iedere dag geopend is voor ontbijt, lunch, borrels en het diner.

Binnenkort weer te reserveren

Slapen in een strandlodge op Strandpark De Zeeuwse Kust Renesse

Nederland

Zeeland

Renesse

Thema

Locatie

Helleweg 8, 4326 LJ Renesse, Nederland
Binnenkort weer te reserveren