Slapen in een punthuisje in Zeeland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een punthuisje in Zeeland

Status Open now

Origineel overnachten in de Puntschuur in Sint Maartensdijk

Op het Zeeuwse eiland Tholen, met uitzicht op de mosselhoofdstad van de wereld Yerseke, bevindt zich deze originele houten tipi.

In het gehucht Sint Maartensdijk, en direct aan de Oosterschelde, kan je origineel overnachten, midden in de natuur!

Overnachten midden in de Zeeuwse natuur

Dit natuurhuisje, of puntschuur, biedt ruimte voor twee volwassenen en een kind of baby. Dit huis is vooral geschikt voor jongere stellen.

Lekker fietsen, wandelen of schelpen zoeken bij de Oosterschelde? Allemaal mogelijk, want de plek van dit vakantie huisje biedt ruimte voor dit alles.

Hoewel je hier vooral komt om van de rust en de ruimte te genieten, is er ook een tv aanwezig én er is gratis wifi.

De locatie van dit punthuisje in Sint Maartensdijk is omsloten door allerlei soorten natuur: water, groen, zand, kleuren. Er is tevens een eigen moestuin met o.a. courgettes, tomaten, appels, peren, aardbeien. En dit alles allemaal biologisch!

Hoewel een gasstel in het huisje aanwezig is, kan men ook kiezen voor een table d’hote met voedsel uit eigen tuin. Vraag er gerust naar, vegetarisch, vis of vlees, allemaal mogelijk.

De locatie van het punthuisje

Het vakantiehuisje ligt 500 meter van de Oosterschelde, 2000 meter van het zandstrand; ideaal voor gasten met honden. Op 2 km afstand hebben de een perfecte duikplek; bij Gorishoek, aansluitend kunt u hier ook eten bij de Zeester.

Indien u een wandel- of fietstocht maakt, kunt u gebruik maken van de aanwezige fiets- en wandelroutes. Vraag naar de leuke plekjes.

Sint Maartensdijk, twee kilometer van ons vakantiehuis, heeft twee bakkers, twee supermarkten, een drogisterij, slager, postkantoor en VVV punt. Voor kinderen is er een buitenzwembad. Sint Annaland (7km afstand heeft een jachthaven (zeilboot huren), een zeehondensafari (Frisia) en lekkere restaurants (Buytengaats).

Dit grappig vakantiehuisje, tiny house, is helemaal van hout. Je hoort het hout soms kraken, omdat het een pinconstructie heeft. Het lijkt net of je alleen in de tuin slaapt en vogelgeluiden om je heen hoort.

Het huisje is één grote ruimte (vloeroppervlakte is 36m2, maar is minder door schuine kanten) de w.c. is wel afgesloten. Dit huisje is perfect voor jongere stellen, of met een kind.

Reserveer nu dit punthuisje!