Iglo’s op vakantiepark El Dorado

Om te overnachten in een echte iglo hoeft u niet naar Lapland af te reizen en uren in het vliegtuig te zitten. Net onder Breda in het Brabantse dorp Chaam, vinden we vakantiepark El Dorado met verschillende vakantiehuizen om in te overnachten. Waaronder dus een echte iglo!

De iglo’s staan in een bosrijk en dus natuurlijke omgeving, waardoor u heerlijk van de rust kunt genieten. En als u toch wat meer onder de mensen wilt zijn, dan bent u met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Breda.

Op het hele terrein is gratis wifi aanwezig, maar u komt hier natuurlijk om eindelijk eens dat boek uit te lezen.

Gezinsvriendelijke overnachting in een iglo

Voor koppels is deze iglo een perfecte accommodatie voor een romantisch weekendje weg, voor gezinnen is het juist een spannende en leuke locatie om met kinderen te verblijven.

In de directe omgeving is een speelvijver, een zwemvijver én een visvijver aanwezig, dus de kinderen hebben hier volop keuze voor een leuke vakantie. Bij wat minder weer kunt u tevens De Efteling bezoeken dat op nog geen kwartier rijden met de auto ligt.

En omdat Chaam in het Zuiden van het land ligt, kunt u letterlijk wandelend naar België, de grens ligt op hemelsbreed één kilometer. U heeft dus tijdens uw vakantie twee vakantielanden voor de prijs van één.

Slapen in de iglo in midden in de natuur

De iglo’s bieden plaats aan maximaal vier personen en heeft twee slaapkamers met een tweepersoonsbed. Er is een keukenblokje waar eenvoudige maaltijden bereid kunnen worden en uiteraard een koffiemachine. Maar het liefst zit u buiten op uw eigen terras en maakt u gebruik van de de barbecue die u tot uw beschikking heeft.

In de winter is het binnen ook heerlijk toeven. Terwijl u naar de dwarrelende sneeuwvlokjes kijkt, gaat u lekker voor de warme houtkachel zitten met een kop chocolademelk. Voor de donkere winteravonden is er natuurlijk ook gewoon tv met Digitenne aanwezig.

Zoals gezegd, kunt u zelf koken of de barbecue aanzetten, maar u kunt ook genieten van een onbeperkt bourgondisch grillbuffet in de naastgelegen Brasserij Offcourse.

Reserveer nu deze iglo!

Overnachten in een iglo bungalow

Nederland

Chaam

Noord-Brabant

Thema

Locatie

4861 PS Chaam, Nederland
Reserveer nu deze iglo!