Slapen in een havenlodge op het water - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een havenlodge op het water

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Slapen op een luxe havenlodge aan het Gooimeer

In Jachthaven Naarden, onderdeel van Thuishavens, liggen een aantal luxe en modere woonboten waar u romantisch als koppel kunt overnachten of zelfs met het hele gezin.

Wat is er leuker dan ‘s ochtends wakker worden met nog een laagje mist boven het water of in de zomer zelfs een frisse duik nemen om écht goed wakker te worden?

Indeling van de havenlodge

Deze havenlodges beschikken over over twee slaapkamers, met in de eerste slaapkamer een tweepersoonsbed. In de andere slaapkamer staat een stapelbed, daarnaast is het mogelijk om de slaapbank in de woonkamer te gebruiken. In totaal kunnen er op deze boot dus zes personen overnachten. Vanzelfsprekend is er een eigen douche en toilet aan bord.

Deze woonark is uiteraard van alle gemakken voorzien zoals een keuken met elektrische kookplaat, koelkast en koffieautomaat, tv én wifi. Daarnaast beschikken de havenlodges over maar liefst twee terrassen; het kleine terras direct aan het water én het grote dakterras.

Origineel overnachten in de haven van Naarden

In de jachthaven van Naarden, waar deze woonboot ligt, zijn alle basisfaciliteiten beschikbaar zoals een mini-market, een restaurant en een mooi terras direct aan het water met uitzicht over de haven. Een grote supermarkt ligt op ongeveer 5 kilometer afstand.

Op 10 minuten fietsafstand ligt het historische centrum van het stadje Naarden-Vesting en met 20 minuten bent u in onze hoofdstad Amsterdam. Daarnaast zijn er natuurlijk ook legio mogelijkheden om in en rondom het Gooimeer watersporten uit te oefenen.

Reserveer nu deze havenlodge in Naarden