Slapen in een bijzondere boomhut van Center Parcs

LocationsBispingen, Duitsland
Status Open now

Slapen in een luxe boomhut van Center Parcs

Ooit overnacht in een boomhut? Waarschijnlijk niet, maar Center Parcs biedt u nu de uitgelezen kans om dit te doen. Hier zal nog lang over nagepraat worden: avontuurlijk overnachten in een boomhut!

Center Parcs biedt deze unieke belevenis aan in de Duitse plaats Bispinger Heide, zo’n vier uur rijden vanaf Utrecht en midden in het Duitse heuvellandschap.

Behalve het unieke aspect, dat een boomhuis heeft, biedt het ook ontzettend veel luxe. Met een oppervlakte van 86m2 is het met twee slaapkamers geschikt voor maximaal vier personen.

Origineel overnachten in een Center Parcs boomhut

De boomhutten van Center Parcs hebben een compleet ingerichte keuken, badkamer met regendouche, een sfeervolle open haard, een eigen privé-terras met tuinmeubels, er is zelfs gratis wi-fi!

Uw vrienden, familie en kennissen zullen raar opkijken als u aangeeft in een boomhut te hebben geslapen tijdens uw vakantie of weekendje weg. Zeker als u later de foto’s laat zien, zullen ze nog vreemder opkijken.

Verschillende boomhut arrangementen bij Center Parcs

Center Parcs past haar boomhutten aan op wat u wilt ondernemen tijdens het verblijf in de boomhut. Bent u veel weg van het boomhuis om activiteiten te ondernemen? Dan kiest u waarschijnlijk voor het comfort arrangement. Hierbij bevat uw boomhut een ingerichte keuken, badkamer en een gezellige open haard.

Ontspannen en uitrusten? Dan past het premium arrangement prima bij uw overnachtingen. U bent dan voorzien van extra luxe, zoals een tweede televisie op uw slaapkamer en voorafgaand aan het bezoek zijn de bedden voor u opgemaakt.

Heerlijk laten verwennen? Met het VIP-arrangement zijn uw bedden opgemaakt, handdoeken liggen klaar, elke dag vers brood aan huis en een eigen privé sauna.

Geniet van de andere faciliteiten van Center Parcs

En hoewel het aan niets ontbreekt in de boomhuizen van Center Parcs, is het natuurlijk niet de bedoeling dat u de hele dag in de boomhut blijft zitten.

Ga er lekker op uit en ontdek de andere faciliteiten van het park, zoals de bowlingbanen, de sportfaciliteiten, Wild Water Rafting, Bos en Survival activiteiten, het tropische zwemparadijs én de visvijver waar je ook nog met een bootje in kunt varen.

Reserveer nu deze boomhut!