Origineel overnachten op Veluwe Camping de Pampel

Slapen een boslodge veluwecamping de pampelMidden in de Nationaal Park de Hoge Veluwe, vindt u Veluwe Camping de Pampel.

Deze camping aan net buiten het dorp Hoenderloo heeft ruime kampeerplaatsen op een afwisselend terrein, zodat er altijd wel een plekje is in de zon of juist de schaduw.

Naast het kampeerterrein zijn er op deze camping ook comfortabele en originele accommodaties om te overnachten.

Het hele jaar door is de camping open maar vooral tijdens de schoolvakanties is Veluwe Camping de Pampel een prima bestemming voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Het seizoen loopt van grofweg begin mei tot half september en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig zodat pappa en mamma ook een keer rust hebben en tijd voor elkaar.

Type accommodaties op De Pampel

Op deze camping zijn vier verschillende soorten accommodaties beschikbaar; de boerderijen, de Woodlodges, de Boslodges en de boomstamhutten.

De boerderijen komen vervolgens weer in verschillende vormen van luxe en formaat. Zo zijn er boerderijen voor vier, zes of acht personen. Deze boerderijen zijn van alle gemakken voorzien zoals een compleet ingerichte keuken, radio/tv, Senseo-koffiemachine..

De boerderijen in wellness uitvoering zijn geschikt voor maximaal vier personen en is voorzien van een whirlpoolbad en infraroodsauna.

Bijzonder overnacht in de Woodlodge

Voor families die wél het gevoel van kamperen willen hebben maar ook graag een beetje luxe willen zijn de Woodlodges op Veluwe Camping de Pampel de perfecte keuze.

Deze canvas tenten staan op een vlonder, dus u heeft nooit koude voeten tijdens een klamme ochtend. Voor de Woodlogde beschikt u over uw eigen veranda met grote picknicktafel.

In de ochtend leest u lekker uw krantje met een kopje koffie terwijl de kinderen met vriendjes van de buren spelen voor de deur. In de avond trekt u een lekker flesje wijn (of biertje) open en geniet u met uw gezin of uw buren van de ondergaande zon met of zonder vuurkorf.

De Woodlodges komen in twee vormen; de vierpersoons tent en de zespersoons tent.

Natuurlijk overnachten in de Boslodge

Al het mooie van de Veluwe kunt u uitstekend ontdekken vanuit de Boslodges van Veluwe Camping de Pampel. Deze chalets vallen qua luxe weer net tussen de boerderij en de canvas tenten in. Vanzelfsprekend zijn ook deze Boslodges van alle gemakken voorzien en hebben deze chalets ook een eigen terras voor de deur.

De Boslodges komen net als de Woodlodges in twee vormen; de vierpersoons tent en de zespersoons tent. De Boslodges staan echter aan de randen van de camping en letterlijk in het eigen bos van De Pampel, vandaar de naam Boslodges.

Boomstamhutten op De Pampel

Op deze camping staan naast bovengenoemde ‘gewone’ accommodaties, ook nog twee heel speciale accommodaties; de Boomstamhutten. Lees hier meer over deze bijzondere overnachtingsplek.

Reserveer nu deze Woodlodge/Boslodge!

Slapen in de natuur in een Woodlodge of Boslodge

Nederland

Gelderland

Hoenderloo

Thema

Locatie

Veluwe camping De Pampel, Woeste Hoefweg, Hoenderloo, Nederland
Reserveer nu deze Woodlodge/Boslodge!