Bijzondere Tipitent in de Achterhoek - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bijzondere Tipitent in de Achterhoek

CategoriesAvontuurlijk, Gezin, Natuur
Status Open now

Tipitent met etage

Op Europarcs Marina Strandbad in de Achterhoek staat deze bijzondere Tipitent. De tipitent, een van oudsher door indianen gebruikte tent, bestaat uit twee etages. De slaapplek op de bovenste etage kijkt prachtig uit over de dijk.

Beneden bevinden zich ook twee slaapplaatsen, waardoor deze bijzondere tipitent geschikt is voor totaal 4 personen.

De kegelvormige tent is compleet ingericht met 2 kookpitten en een koelkast. U heeft dus de mogelijkheid om zelf uw maaltijden klaar te maken.

Al is dat eigenlijk niet nodig omdat Europarcs Marina Strandbad over een prima restaurant beschikt. Met een vriendelijke prijs is deze bijzondere tipi uitermate geschikt als accommodatie tijdens wandel- of fietstochten.

De omgeving van de tipitent

Europarcs Marina Strandbad is een levendige oase aan de IJssel met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. Op en rond de camping en de haven is er onder meer een midgetgolf- en tennisbaan, een (verwarmd) openluchtzwembad (geopend van half mei tot september), een speeltuin en een zwemstrand met ligweide.

Vanaf half mei is er een recreatieteam aanwezig met een leuk programma voor de kinderen, voor oudere kinderen en volwassenen zijn er verder fietsen en kano’s te huur. Op deze manier wordt een vakantie op Europarcs Marina Strandbad voor iedereen een heerlijke tijd!

Ontdek de Achterhoek

De tipitent op Europarcs Marina Strandbad bevinden zich op een bijzondere plek. Zowel over het water als fietsend of wandelend zijn er rondom volop mogelijkheden.

Aan de ene kant het Rivierenlandschap rond de IJssel met prachtige fietsroutes, aan de andere kant de Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland.

En natuurlijk de Achterhoek: kastelen en landgoederen, gezellige middeleeuwse stadjes, fietsroutes langs de wijngaarden en heerlijke boswandelingen door de prachtige natuur.

Ook de Hanzesteden Deventer, Zutphen en Doesburg zijn een bezoekje waard.

Leuk voor alle leeftijden: de Veerpontjesroute, een fietstocht van 37 km. langs de oevers van de IJssel. Kom genieten van dit bijzondere en prachtige stukje Nederland!

Reserveer nu deze tipitent!