Slapen bij de boer Hoeve De Pippert in de Betuwe - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen bij de boer Hoeve De Pippert in de Betuwe

Status Open now

Overnachten midden in de Betuwe

Midden in de Betuwe in de Uiterwaarden van de Waal en de Linge, ligt Hoeve De Pippert. Gelegen tegenover kasteel Ophemert is dit vanwege de centrale ligging een ideale plek voor familiereünies, vergaderingen of een gezamenlijk weekendje weg.

Op Hoeve De Pippert zijn twee soorten luxe canvas-tenten aanwezig. Een tent voor 4 personen en voor 6 personen waarbij je kunt kiezen voor een duurdere tent mét hottub, of een goedkopere zónder.

Ook is er een extra groepstent aanwezig waar je gezellig met z’n allen rond het open vuur kunt zitten en spannende verhalen met elkaar kunt delen.

Kinderen mogen meehelpen met de boer

De kinderen kunnen de boer helpen bij het voeren van de kalfjes of op zoek gaan naar een vers ei terwijl ouders genieten van het vrije uitzicht of even heerlijk ontspannen in de hottub.

Er zijn meer dan 180 koeien op deze boerderij in de Betuwe en nog eens zo’n 130 stuks jongvee waarmee geknuffeld mag worden.

In de ‘Slingerschuur’, achter de boerderij, kunnen de kinderen ook bij slecht weer lekker spelen en ravotten.

Bij mooi weer kan je met boer Cor mee voor een ritje op de trekker door de Uiterwaarden, of pak je een kano en ga je varen over de Linge. Zo zie en leer je nog eens wat over dit bijzondere stukje Nederland

Te doen rondom Hoeve De Rippert in Ophemert

Het natuurgebied bij de Waal staat bekend om zijn ‘struin- en pontjesroutes’ en op de Linge hier in de buurt kun je geweldige kanotochten maken.

Naast de boerderij ligt het Mariabos waar je spannende ontdekkingstochten kunt maken en hutten kunt bouwen. Hoeve De Pippert is een modern grootschalig melkveebedrijf. Verder zijn er veel loslopende kippen…je kunt hier eieren zoeken in alle hoeken en gaten.

Toch behoefte aan meer reuring? Op een paar minuten fietsen liggen de historische vestingstadjes Tiel en Culemborg. Ideaal om even te shoppen of om op een terrasje te gaan zitten.

 

Reserveer nu Hoeve De Pippert