Origineel overnachten op Erfgoed Bossem in Twente - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachten op Erfgoed Bossem in Twente

Status Open now

Slapen op een Twents landgoed in Lattrop

Net buiten Lattrop, aan een eigen weggetje, staat de Saksische boerderij Erfgoed Bossem. Een bijzondere plek, die al vanaf 1272 wordt bewoond. Gasten van Erfgoed Bossem ervaren het pure landleven als gast op een boerderij in bedrijf.

Zeldzame brandrode runderen lopen een groot deel van het jaar in de weilanden rondom de boerderij. In de winter staan ze op stro in de stal.

Bijzonder overnachten in deze luxe boerderij

In de oorspronkelijke boerderij liggen sfeervolle boerderijkamers, die zijn voorzien van comfortabele boxsprings, een zitje en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een tweepersoons stoomcabine.

De KoeStersuites zijn luxe ingericht met de natuur als inspiratiebron. Alle suites hebben een regendouche met sunshower. Gasten kunnen bij Erfgoed Bossem ook logeren in een luxe safari-lodgetent of in knusse Sterrenkubussen

 

Schuif aan bij de Twentse table d’hôte

Achter de boerderij bevindt zich een terras.  Op het deel, de voormalige koeienstal die nu huiskamer voor alle gasten is, brandt als het fris is een enorme open haard. Op reservering kunnen gasten van de boerderij en andere liefhebbers aanschuiven aan de Twentse Table d’Hôte.

Overachten in kerkdorp Lattrop

Lattrop is een kerkdorp tussen de rivier de Dinkel en de Duitse grens. Het dorp wordt aan alle kanten omringd door een glooiend landschap. Even verderop ligt het historische kunststadje Ootmarsum. In Denekamp is een bezoek aan belevingsmuseum en landschapscentrum Natura Docet Wonderrijck de moeite waard.

Reserveer hier Erfgoed Bossem!