Origineel overnachten in de duinen in Callantsoog - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachten in de duinen in Callantsoog

CategoriesAvontuurlijk, Gezin, Kust, Natuur
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog

Op slechts 10 minuten wandelen van het strand en midden in natuurgebied het Zwanenwater ligt het unieke, kleinschalige, vakantiepark Duynpark het Zwanenwater. Op dit park aan de Noord-Hollandse kust staat alles in het teken van beleving en puur genieten.

Of het nu de zeewind door de haren is, het zand tussen de tenen of het koken op de houtkachel of grill; een verblijf in één van de sfeervolle tenthuizen is hoe dan ook een originele belevenis.

Zo beschikt iedere accommodatie over een eigen houtkachel of vuurschaal (inclusief voldoende hout voor het hele verblijf), een ingerichte keuken en een ruime buitenplaats met zitgelegenheid.

Slapen midden in het duinlandschap aan de kust

De accommodaties zijn bijzonder sfeervol ingericht met prachtige (zelfgemaakte) houten meubelen en bieden een vakantiebeleving die uniek is aan de Nederlandse kust. Zeker gezien de ligging van het park midden in het duinlandschap.

Geen grote flatscreen TV of hypermoderne hifi-installatie, maar volop sfeer, rust, gezelligheid en unieke belevenissen.

Lees meer over de diverse accommodaties ​(geschikt voor 4-6-8 personen) op de website van Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog.

Relaxen na een lange strandwandeling

Geniet na een lange dag aan het strand of een verkwikkende wandeling door de duinen van de sfeervolle inrichting van de lodges. De houtkachel verspreid een aangename geur, de kaarsen en olielampen doen de rest en zorgen voor een gezellige en warme gloed. Het biertje of wijntje staat koud in de koelkist.

In de lodges heeft men er alles aan gedaan om uw verblijf tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken. Alles wat u zo nodig heeft; van glazen, bekers, mokken, borden, bestek, potten, pannen, messen, scharen, koffiemaler tot opscheplepels, is aanwezig maar uiteraard op een unieke en eigenzinnige wijze.

Zelf koken op de houtkachel

Voor ’s avonds aan tafel alle verhalen van de dag uitgewisseld kunnen worden, moet er natuurlijk eerst worden gekookt. Dit doe je op je eigen houtgestookte kachel of op de houtgestookte kookwagen.

De houtkachel brandt op hout en verwarmd meteen de kookplaat, hierdoor wordt er efficiënt met de energie omgegaan. Er bevinden zich geen knoppen op de kachel of kookwagen, je kookt ‘slow food style’. Neem de tijd, drink een glas wijn en geniet van het gezelschap!

Reserveer hier Duynpark Het Zwanenwater!