Utrecht - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Utrecht

Bijzondere overnachting Utrecht

In de provincie Utrecht bent u zeker van een speciaal weekje weg. Van het wonderschone Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug tot aan de gezellige binnenstad van de stad Utrecht.

Zoek en boek nu een unieke accommodatie. Een charmante B&B in het bos of een exclusief hotel in de grote stad, het is allemaal mogelijk!

Origineel overnachten in het Groene Hart

Middenin de provincie Utrecht ligt het Groene Hart. Dit Nationaal Landschap is een speciaal rustoord waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur.

Een bijzondere overnachting in het hartje van deze bosrijke omgeving is nu mogelijk. Slaap in een exclusief kasteelhotel, vlakbij bossen en rivieren en kom volledig tot rust!

Natuurlijk overnachten op Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug schittert dankzij haar kleine bergen, bossen en heides. Het Nationaal Park is de perfecte plek om in alle rust te vertoeven. Met een groot aanbod aan hotels kunt u er van op aan dat u bijzonder zult overnachten, of het nu voor een weekendje of een hele week is.

Overnachten in binnenstad van Utrecht

De stad Utrecht wordt gekenmerkt door prachtige gebouwen. De Domtoren is het stralende middelpunt, met daaromheen vele kerken, hofjes en grachten.

Tel daar een bruisend stadsleven bij op en het mag duidelijk zijn: Utrecht is ideaal voor een weekendje weg. Zo’n indrukwekkende stad vraagt om een exclusief hotel waar u heerlijk en in stijl kunt overnachten.

  1. Home
  2. Nederland
  3. Utrecht
Filter
Filter × Close

Designhotel in de oude rechtbank van Utrecht

Closed nowOpens at 08:30:AM today
Location: Court Hotel City Center Utrecht, Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht, Utrecht, NederlandWebsite: http://www.anrdoezrs.net/links/7403665/type/dlg/sid/CourtHotel/https://nl.hotels.com/ho322293/
Location: Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht, NederlandWebsite: https://www.booking.com/hotel/nl/hotel-26.nl.html?aid=1574664