Glamping vakantie in een Vechtdallodge op Kampeerdorp De Zandstuve

Kampeerdorp de ZandstuveMidden in de natuur van Overijssel bevindt zich op loopafstand van de rivier de Vecht, Kampeerdorp De Zandstuve.

Deze kindercamping met kampeerplaatsen en luxe glamping accommodaties bevindt zich bij het dorpje Rheeze bij Hardenberg.

Op De Zandstuve staan kinderen centraal zodat pappa en mamma tijd voor zichzelf hebben of elkaar. Niet alleen tijdens de schoolvakanties, maar ook in het voor- en naseizoen is er een recreatieteam dat de hele dag door voor entertainment zorgt.

Cobus (de blauwe uil op de foto’s) is de mascotte van het park en is het middelpunt van het recreatieteam. Daarnaast zorgen Berk, Buur, Bella en Bliz dat de kinderen niets te kort komen.

In het verwarmd binnen- en buitenzwembad is het in zomer en winter goed toeven. En voor wie geen zin heeft om nat te worden; er is ook een overdekt speelparadijs.

Op de Zandstuve zijn meer dan 250 ruime kampeerplaatsen beschikbaar voor kampeerders die met hun eigen tent of caravan komen. Maar luxer zijn de 100 glamping accommodaties op dit park.

Faciliteiten van de Vechtdallodges

De accommodaties varieren van relatief simpele en goedkope trekkershutten en pods, tot luxe chalets en lodges. Maar de meest in het oog springende accommodaties zijn toch wel de Vechtdallodges.

Deze volledig geïsoleerde Vechtdallodge is beschikbaar in twee varianten: de 6-persoonslodge en de 8-persoonslodge.

Het moge duidelijk zijn dat de 8-persoons Vechtdallodge iets groter is omdat deze een vierde slaapkamer heeft. In deze extra slaapkamer staat een stapelbed. Verder zijn deze Vechtdallodges identiek aan elkaar.

Beide varianten hebben een centrale verwarming, apart toilet naast de badkamer, een flatscreen tv, vaatwasser en volledig ingerichte keuken. Al hoeft u niet te koken, want u kunt ook uitstekend terecht in de Pizzeria van het park. Ook heeft elke Vechtdallodge in één van de slaapkamers een bedstee met een tweepersoonsbed.

Buiten op de veranda staat een loungebank en picknicktafel waar u ongestoord een krantje of een boekje kunt lezen en uit vanuit uw ooghoeken toezicht kunt houden op de kinderen bij de speeltoestellen.

Huisdieren zijn op de Zandstuve toegestaan, maar helaas niet in deze Vechtdallodges. Op het park is gratis wi-fi aanwezig, maar alleen in de omgeving van de centrale gebouwen.

De omgeving van de Zandstuve

Het dorp Rheeze ligt direct aan verschillende wandel- fietsroutes zoals het Pieterpad dat van Zuid-Nederland helemaal naar Noord-Nederland loopt.

Daarnaast ligt de rivier de Vecht om de hoek en met een huursloep bent u met mooi weer de hele dag op het water.

Meer zin in een dagje shoppen of theater? Hardenberg ligt slechts op vijf  kilometer afstand en biedt leuke eetgelegenheden en winkels. Op het park zelf is een supermarkt voor dagelijkse boodschappen, maar wilt u groot inslaan dan kunt u beter naar Hardenberg.

Iets verder weg liggen steden als Emmen en Zwolle die met de auto goed te bereiken zijn. Op fietsafstand ligt Ponypark Slagharen.

Reserveer nu deze Vechtdallodge

Glamping vakantie in een Vechtdallodge op Kampeerdorp De Zandstuve

Nederland

Overijssel

Hardenberg

Thema

Locatie

Grote Beltenweg 3, 7794 RA Rheeze, Nederland
Reserveer nu deze Vechtdallodge