Avontuurlijk slapen slapen in een DrakenEi op Veluwe Camping 't Schinkel - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Avontuurlijk slapen slapen in een DrakenEi op Veluwe Camping ‘t Schinkel

Status Open now

Veluwe Camping ’t Schinkel in Hoenderloo

Slapen in een drakenei veluwecamping t schinkelMidden in de Nationaal Park de Hoge Veluwe, vindt u Veluwe Camping ‘t Schinkel.

Deze camping aan net buiten het dorp Hoenderloo heeft ruime kampeerplaatsen op een afwisselend terrein, zodat er altijd wel een plekje is in de zon of juist de schaduw.

Naast het kampeerterrein zijn er op deze camping ook comfortabele en originele accommodaties om te overnachten.

Het hele jaar door is de camping open maar vooral tijdens de schoolvakanties is Veluwe Camping ‘t Schinkel een prima bestemming voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Het seizoen loopt van grofweg begin mei tot half september en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig zodat pappa en mamma ook een keer rust hebben en tijd voor elkaar.

Kinderen zijn hier de baas

Op deze camping zijn kinderen spreekwoordelijk de ‘baas’. Dit ‘Kinderkoninkrijk’ is helemaal ingericht in een koninklijk thema. Dat ziet u terug in de ‘Ridderzaal’, de ‘Koninklijke stallen’, en de ‘Hofvijvers’.

Op de camping wordt een originele manier gezorgd voor de kinderen. Als kleine ridders en prinsessen beleven ze de mooiste avonturen. Een ideale camping dus als u kleine (klein)kinderen heeft.

Een bijzondere overnachting in een DrakenEi

Het meest bijzondere aan deze camping is misschien wel het feit dat u met uw gezin kunt overnachten in een heus DrakenEi.

De ronde vormen zijn weliswaar niet heel groot, maar wel heel knus en speciaal. In het DrakenEi vindt u één groot bed (2x2m) in de vorm van een ei waar u met twee volwassenen en twee (kleine) kinderen in kunt overnachten.

Sanitaire voorzieningen zijn op directe loopafstand in het gezamenlijke sanitaire gebouw.

Luxe overnachten in een chalet

Omdat het DrakenEi maar klein is en zeer weinig faciliteiten heeft, kiezen de meeste bezoekers voor een verblijf in een ‘gewoon’ huisje.

In deze cottages (of chalets) heeft u een eigen keuken, badkamer en woonkamer. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met éénmaal een tweepersoonsbed en tweemaal een éénpersoonsbed.

Op de eigen veranda is het ‘s ochtends heerlijk wakker worden met een krantje, croissantje en koffie. In de avond is het juist genieten van de zonsondergang met een biertje of wijntje.

Een familiecamping aan midden op de Veluwe

Op Veluwe Camping ‘t Schinkel ervaart u de ruimte en bijzondere sfeer van de Veluwe en is er alle ruimte om op de camping en in de omgeving te genieten.

Vanaf de camping wandelt u direct de heide op, of de bossen in. Vroeg in de ochtend, met het zonlicht nog laag over de velden, komt u hier zomaar een ree, hert of eekhoorntje tegen.

In de avondschemering staat een boswandeling ook garant voor verrassende ontmoetingen in de natuur. Kortom, het echte Veluwe-gevoel vindt u ook op Veluwe Camping ‘t Schinkel terug.

Reserveer nu dit DrakenEi