All-inclusive hotel en attractiepark Wunderland Kalkar - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

All-inclusive hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

LocationsDuitsland, Kalkar
Status Open now

Met het hele gezin een weekendje weg

Gezellig met uw kinderen een weekend weg én all-inclusive? Dat kan bij Hotel Attractiepark Wunderland Kalkar!

Dit park is ontstaan uit een voormalige kerncentrale met de naam ‘Schneller Brüter’, even buiten het centrum van het historische Duitse stadje Kalkar.

Het hotel leent zich prima uit om een attractiepark te combineren met één of meerdere overnachtingen. Het hotel is gelegen in Kalkar (Duitsland), net over de grens bij Nijmegen.

Origineel overnachten in een all-inclusive hotel

In het hotel verblijft u middels het all-inclusive arrangement. Dit betekent tegen een vooraf betaald bedrag onbeperkt eten, drinken en gebruik van alle faciliteiten binnen het hotel én het park.

U slaapt in één van de ruime 400 comfortabele kamers, voor grote gezinnen zijn er zelf familiekamers én er zijn kamers voor mindervaliden.

In het buffet-restaurant smult u van een uitgebreid warm en koud buffet, in het à-la-carte-restaurant het Steakhouse laat u zich vooral culinair verwennen.

Slapen in attractiepark Wunderland Kalkar

Het hotel is gelegen aan het park ‘Wunderland Kalkar’ Hierdoor is een hotelovernachting dus eenvoudig te combineren met een parkbezoek.

Het park richt zich met name op kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud. Alles in dit park draait om beleven en leren. Het park bestaat meer dan 40 spannende attracties. Bij de parkprijs zijn de attracties, ijs, friet, koffie, frisdrank, en thee onbeperkt inbegrepen. Écht all-inclusive dus!

 

Reserveer nu Wunderland Kalkar