Voormalig schildersatelier Villa Gestel in Bergen aan Zee - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Voormalig schildersatelier Villa Gestel in Bergen aan Zee

Status Open now

Origineel overnachten in kunstenaarsdorp Bergen

Aan de rand van kunstenaarsdorp Bergen aan Zee, direct aan de Noord-Hollandse kust, staat vakantiehuis Villa Gestel.

Dat vakantiehuis Villa Gestel een gemoderniseerd schildersatelier is, blijkt onder andere uit de hoge vensters die de schilder een mooie lichtinval brachten.

Tegenwoordig doet de atelier-ruimte dienst als woonkamer en kunt u zelf een krantje lezen in het zonnetje.

Creatief vakantiehuis dichtbij de Noord-Hollandse kust

De omgeving van Bergen heeft werkelijk alles, vanuit vakantiehuis Villa Gestel bereikt zo de bossen, de zee en de duinen.

Bij deze vakantiewoning heeft u de beschikking over twee fietsen waarmee u de omgeving op een typisch Nederlandse manier kunt ontdekken.

De Brede Duinen Fietsroute, ooit gekozen tot mooiste fietsroute van Nederland, loopt dwars door Bergen. Deze route brengt u langs Alkmaar en Haarlem zo de bossen, duinen en polder in.

Het duingebied bij Bergen aan Zee is hier ongeveer vijf kilometer breed en heeft eveneens de hoogste duintoppen van Nederland.

Cultuurliefhebbers komen in Bergen helemaal aan hun trekken. De musea in Bergen nemen de bezoekers  mee naar de tijd van de Bergense School en bieden een gevarieerd aanbod in cultuur, kunst, natuur en historie. Daarnaast heeft Bergen een heus automuseum.

Een vakantiehuis met artistieke details

Het historische atelier is met zorg en oog voor detail ingericht en heeft een moderne uitstraling. Het gebruik van de vide benadrukt de hoogte en geeft en ruimtelijk effect.

Naast de slaapvide, beschikt deze tweepersoons studio over een moderne open keuken, een woonkamer met een comfortabele zithoek en een badkamer met een ruime inloopdouche. Vanzelfsprekend is gratis wifi aanwezig.

In de afsluitbare tuin kunt u gebruik maken van een eigen terras met terrasmeubels.

Boek nu dit heerlijke vakantiehuisje en kom fietsen, wandelen, van de natuur genieten of lekker uitwaaien op het strand.

Reserveer nu Villa Gestel in Bergen