Slapen midden in het bos op Bospark de Heivlinder in Ermelo

Status Open now

Kom heerlijk tot rust tussen in de bossen van de Veluwe

Diep verscholen in de bossen van de Veluwe en nabij Ermelo bevindt zich dit prachtige Bospark de Heivlinder. Op dit kleinschalige park staan dan weer 25 Veluwse boerderijtjes waar u in een groene omgeving helemaal tot rust kunt komen.

De boerderij is van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal zes personen (maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen).

Inrichting van de boerderijen op de Heivlinder in Ermelo

Elke mini-boerderij heeft drie slaapkamers waarvan de eerste slaapkamer een tweepersoonsbed heeft, de tweede kamer heeft een stapelbed en de derde slaapkamer is een heuse bedstee!

De keuken is compleet uitgerust met een vaatwasser,  waterkoker, combi-oven en een Nespresso-machine. De badkamer heeft een douchecabine, wastafel en toilet.

Op het terras kunt u genieten van de zon, de rust en stilte. Laat u verrassen door nieuwsgierige eekhoorntjes en vogels die rijkelijk aanwezig zijn.

Wifi en vuurwerk op de Heivlinder

Er is vanzelfsprekend gratis wifi aanwezig op Bospark de Heivlinder, maar de snelheid wordt bewust laag gehouden. E-mails en documenten binnen halen levert geen problemen op, maar live-streamen of downloaden gaat heel traag. U komt hier immers voor de rust en om te onthaasten, niet om de hele dag op uw telefoon te zitten.

Bospark de Heivlinder leent zich uitstekend om nu eens eindelijk dat boek of die stapel kranten uit te lezen.

Goed om te weten: Vuurwerk is NIET toegestaan op Bospark de Heivlinder, dus met Oud & Nieuw zal het relatief rustig zijn in de bossen bij Ermelo. Houdt u er wel rekening mee dat de omliggende dorpen wél vuurwerk toestaan tijdens de jaarwisseling.

Wat is er te doen rondom Bospark de Heivlinder in Ermelo

Wilt u toch onder de mensen zijn en even van de boerderij af? Binnen een kwartiertje bent u vanaf Bospark de Heivlinder in Harderwijk of Elburg of bezoekt u één van de stranden aan de voormalige Zuiderzee.

Als u van de camping af loopt, komt u meteen in de Speulder- en Sprielderbossen terecht waar u een heerlijke wandeling kunt maken.

Het ‘Bospad van Putten’ ligt op een paar minuten fietsen en biedt de mogelijkheid voor lange wandeltochten. U kunt zelf uw fiets meenemen, maar ze zijn ook te huur op Bospark de Heivlinder in Ermelo.

Verder zijn er natuurlijk de bekende attracties als het Kröller Müller Museum, het Dolfinarium en Walibi Flevo.

Reserveer nu dit boshuisje op de Heivlinder