Slapen in luxe boerenlodge Erve Bruggert in Haaksbergen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in luxe boerenlodge Erve Bruggert in Haaksbergen

Status Open now

Origineel overnachten in de bossen van Haaksbergen

Op de grens van Twente en de Achterhoek ligt deze luxe boerenlodge Erve Bruggert, een naam die verwijst naar de brug over de Buurserbeek naar landgoed Het Lankheet. Het is een eeuwenoud boerenerf, met een boeiende geschiedenis.

Gasten van de luxe B&B overnachten in een oude boerderij, die in 2002 werd omgetoverd tot een rustiek familiehotel met een gezellige bar en lounge met open haard, terras met landelijk uitzicht, sauna en zonnebank. Er zijn twaalf paardenstallen en gasten kunnen in overleg hun eigen paard meenemen.

Slapen in deze luxe boerenlodge in Twente

De boerenlodges zijn gebouwd in de voormalige varkensschuur/paardenstal. Ze zijn comfortabel ingericht en voorzien van luxe boxspringbedden, zithoek, eethoek, kitchenette, een bedstee voor de kinderen en een luxe badkamer.

Iedere lodge heeft een eigen terras met een prachtig uitzicht. Gasten kunnen er ’s avonds luisteren naar het ruisen van de beek en ’s ochtends genieten van een royale ontbijtmand.

Hotel voor tijdens de Military Boekelo

Omdat Haaksbergen op slechts een paar kilometer ligt van Enschede, is Erve Bruggert een ideale uitvalsbasis voor het jaarlijkse topsportevenement Military Boekelo. De meeste hotels en appartementen rond dit paardenevenement zijn vaak al lang van te voren volgeboekt. Zo ook Erve Bruggert, dus zorg dat u er vroeg bij bent en profiteer van speciale prijzen tijdens de Military Boekelo.

Erve Bruggert, ideaal startpunt voor wandel- en fietstochten

Erve Bruggert is een ideaal startpunt voor ontdekkingstochten door de prachtige natuur rondom Haaksbergen. Het boerenerf ligt aan het Toeristisch Overstap Punt van Haaksbergen, beginpunt van diverse fiets- en wandelroutes.

Ook een officiële mountainbikeroute start vanaf Erve Bruggert. De plaatsen Buurse, st. Isidorushoeve, Rekken, Eibergen en Neede zijn vlakbij. Ook Enschede en Hengelo kunnen eenvoudig worden bereikt.

 

Reserveer hier boerenlodge Erve Bruggert