Slapen in De Mariahoeve aan het Sneekermeer in Terherne - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in De Mariahoeve aan het Sneekermeer in Terherne

CategoriesAppartement, Natuur
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Bijzonder overnachten in Kameleondorp Terherne

Op een unieke plek, direct aan het water, bereikbaar met boot, auto of fiets ligt de appartementencomplex De Mariahoeve.

Deze prachtige Friese villa met appartementen bevindt zich in Kameleondorp Terherne en is omringd door de Friese Meren en ligt direct aan het Sneekermeer. De ultieme plek voor de verwende watersporter, natuurliefhebber en rustzoeker dus!

In de zomer geniet vooral óp het water, maar in de winter geniet u juist van het uitzicht op het water (of het ijs natuurlijk). Ga dan lekker met een Berenburg voor de open haard zitten of waai lekker uit met een lange wandeling langs het Sneekermeer.

Faciliteiten van De Mariahoeve in Terherne

In De Mariahoeve zijn vijf luxe appartementen gemaakt die allen ruim, sfeervol en luxe ingericht zijn. Daarnaast hebben alle kamers hun eigen design badkamer. Verder heeft elke kamer een boxspringbed, een eethoek, kitchenette en een privé terras. Vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht over de Friese meren, weilanden en de mooie tuin.

Voor de gasten van De Mariahoeve in het dorpje Teherne, hebben de eigenaren een gezamenlijke ruimte binnen ingericht. Deze grenst aan het dakterras met uitzicht over het Sneekermeer.

Hier kunt u aan het einde van de middag genieten van een heerlijk glas wijn of een kop koffie. Bovendien staat er een Nespresso-koffieapparaat tot uw beschikking tijdens uw verblijf.

Bed & Breakfast in Friesland direct aan het water

Het mooie aan De Mariahoeve is dat u zo met uw sloep kunt aanmeren en direct het appartement in kunt lopen. Mocht u zelf geen sloep hebben, dan kunt u natuurlijk altijd een bootje huren via de eigenaar.

Verder is er vanzelfsprekend gratis wifi aanwezig en ook parkeren op de parkeerplaats voor de deur is kosteloos.

Culinair genieten in Kameleondorp Terherne

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een maaltijd te bereiden in de kitchenette van uw appartement, maar leuker is het om uit eten te gaan in één van de zeven restaurants van Kameleondorp Terherne.

Daarnaast ben u binnen een paar minuten in het grote Sneek en nog iets verder treft u Leeuwarden, Heerenveen, Joure en Grou.

Reserveer nu de Mariahoeve in Terherne