Bed and Breakfast ‘t Morshuis

Gastenboerderij ‘t Morshuis in Diepenheim heeft op de vroegere hooizolder, vier karaktervolle appartementen gebouwd met elk een eigen badkamer.

Gasten kunnen gebruikmaken van Het Binnenhof, een gezellige huiskamer, met een compleet ingerichte keuken en een ruime zithoek met televisie en spelletjes.

De vier kamers in deze omgebouwde boerderij zijn ingericht in boerderijstijl waarbij een de ‘Senaatskamer’ een heuse bedstee heeft. Verder is er in het hele pand gratis Wi-Fi beschikbaar en ook parkeren is gratis.

Groepsaccommodatie Twente

De Deel beneden is verbouwd tot een sfeervolle ruimte voor workshops en gezelschapsspelen. Hier kan een gezelschap ook in alle rust ontbijten en gezellig samen zijn. De accommodatie is geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen. Op het erf is een ruime parkeerplaats.

Volg de 6 Kastelen Route

De gastenboerderij wordt omringd door de bossen van twee landgoederen. Fietsknooppunten en wandelroutes starten op het erf. Weldam, een landgoed van ruim 2.600 hectare waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden, ligt op tweehonderd meter afstand. De tuinen van het nabijgelegen kasteel Warmelo zijn beroemd. Een leuke route is de Zes Kastelen Route, die langs deze en vier andere kastelen en een schitterende watermolen voert.

Stedeke Diepenheim staat bekend als kunststadje. Er zijn verschillende ateliers en galerieën. Het jaarlijkse evenement  Kunstmoment Diepenheim, dat plaatsheeft in de derde week van oktober, trekt altijd duizenden bezoekers.

Reserveer hier 't Morshuis!

Slapen bij de boer op gastenboerderij ‘t Morshuis

Nederland

Overijssel

Diepenheim

Thema

Locatie

Kleidijk 4, 7478 PD Diepenheim, Nederland
Reserveer hier 't Morshuis!