Romantisch overnachten in vakantiehuis aan de kust - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Romantisch overnachten in vakantiehuis aan de kust

Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Bijzondere overnachting in dit knusse vakantiehuis

Op zoek een originele overnachting voor een romantisch weekendje weg? Blijf dan lekker slapen in vakantievilla  Romantisch Bergen! Dit vakantiehuis in kustplaats Bergen aan Zee heeft alle ingrediënten voor liefde en romantiek.

Romantisch Bergen is een keuterboerderijtje, meer dan 200 jaar geleden gebouwd in de 18e eeuw. Het vakantiehuis bevindt zich in een natuurrijk gebied, aan de rand van het bos. Het keuterboerderijtje is niet lang geleden gerenoveerd, maar behoudt de echte sfeer van vroeger.

Veel privacy voor een romantisch weekendje weg

U geniet volledige privacy in dit nostalgische vakantiehuis in Bergen aan Zee. De tuin bestrijkt maar liefst 1500 (!) vierkante meter. U brengt niemand tot last en het belangrijkste: niemand brengt u hier tot last. Een bijzondere overnachting in volledige rust dus.

Het enige geluid dat hier te horen is, is het geluid van de natuur en de vogels. Ideaal dus om op de boombank in de tuin, tegenover het vakantiehuis met tweeën te genieten van de natuur. Lees een boekje of de krant, met in de ochtend een kopje koffie en later in de middag een heerlijk glas wijn.

Het vakantiehuis zelf is sfeervol ingericht. De woonkamer bestaat uit een zithoek met flatscreen en vanuit de keuken heeft u een schitterend uitzicht op de natuurrijke bostuin.

De omgeving van Bergen aan Zee

Even terug naar de bewoonde wereld? In de nabije omgeving kunt u de stad Alkmaar bezoeken en op iets grotere aftand bevinden zich de steden Haarlem en Amsterdam.

Als u veel waarde hecht aan romantiek, nostalgie en de natuur is een overnachting in deze vakantievilla in Bergen aan Zee een echte aanrader!

Reserveer nu deze keuterboerderij