Overnacht in het Achterhoekse Dijkhuisje - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Overnacht in het Achterhoekse Dijkhuisje

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Dijkhuisje in de Achterhoek

In het Gelderse plaatsje Olburgen, op de grens tussen de Veluwe en de Achterhoek ligt Europarcs Marina Strandbad. Hier kunt u aanleggen met uw boot, of met uw tentje een mooi plekje uitzoeken op de camping.

Op deze camping staat een gezellig en romantisch dijkhuisje. De benedenverdieping van deze luxe blokhut  is ingericht met een praktische keuken, een gezellige zithoek, een badkamer met toilet en wastafel. Ook is er beneden een slaapkamer met  twee eenpersoons bedden.

Boven is een slaapverdieping met eveneens twee eenpersoons bedden. Dat maakt het dijkhuisje dus geschikt voor vier personen. Het is mogelijk een kinderbed en/of kinderstoel te huren.

Het dijkhuisje is te huur per nacht, weekend, midweek of week. Ook is het mogelijk om bad- en bedlinnen te huren. Zo hoeft u, bijvoorbeeld tijdens een fietsvakantie, niet veel bagage mee te nemen.

De omgeving van het dijkhuisje

Europarcs Marina Strandbad is een levendige oase aan de IJssel met een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden. Op en rond de camping en de haven is er onder meer een midgetgolf- en tennisbaan, een (verwarmd) openluchtzwembad (geopend van half mei tot september), een speeltuin en een zwemstrand met ligweide.

Vanaf half mei is er een recreatieteam aanwezig met een leuk programma voor de kinderen, voor oudere kinderen en volwassenen zijn er verder fietsen en kano’s te huur. Op deze manier wordt een vakantie op Europarcsk Marina Strandbad voor iedereen een heerlijke tijd!

Ontdek de Achterhoek

Het dijkhuisje op Europarcs Marina Strandbad bevindt zich op een bijzondere plek. Zowel over het water als fietsend of wandelend zijn er rondom volop mogelijkheden.

Aan de ene kant het Rivierenlandschap rond de IJssel met prachtige fietsroutes, aan de andere kant de Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland.

En natuurlijk de Achterhoek: kastelen en landgoederen, gezellige middeleeuwse stadjes, fietsroutes langs de wijngaarden en heerlijke boswandelingen door de prachtige natuur.

Ook de Hanzesteden Deventer, Zutphen en Doesburg zijn een bezoekje waard.

Leuk voor alle leeftijden: de Veerpontjesroute, een fietstocht van 37 km. langs de oevers van de IJssel. Kom genieten van dit bijzondere en prachtige stukje Nederland!

Reserveer nu dit dijkhuisje!