Luxe Fletcher Hotel op de Veluwe nabij Apeldoorn - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe Fletcher Hotel op de Veluwe nabij Apeldoorn

CategoriesBos, Goedkoop, Hotel, Natuur
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnachten op de Veluwe

Midden op de Veluwe, in een oud Engels landhuis, bevindt zich Fletcher Hotel De Mallejan. Letterlijk ver weg van alle drukte komt u tot rust midden in de bossen. U bereikt het hotel via een klein weggetje, dus er is ook geen langsrazend doorgaand verkeer.

Ooit in hetzelfde hotel overnacht als de Koninklijke familie? Dan is dit uw kans! Fletcher Hotel De Mallejan kent namelijk een rijke historie. Onze Koninklijke familie heeft in haar historie regelmatig een bezoek gebracht aan dit eeuwenoude pand. Men kwam hier om te jagen op wild met haar paarden.

Heeft u zelf een eigen paard? Dit hotel heeft de unieke gewoonte om uw eigen paard mee te nemen en te stallen bij het hotel, net als de koninklijke familie dat vroeger deed.

Fletcher Hotel de Mallejan in Vierhouten

Het 4-sterren hotel is ingericht volgens een Engelse stijl. Het hotel bevat een luxe lounge, een verwarmde serre, verschillende bars, en een gezellig à-la-carte restaurant dat plaats biedt voor 100 personen. Daarnaast heeft het hotel een prachtige tuin met een sfeervol terras en voldoende ruimte om een lange wandeling te maken.

Kom na die wandeling of rijtocht met uw paard, tot rust in het eigen restaurant van het hotel, waar u kunt genieten van diverse seizoensgerechten die door de koks volgens traditioneel recept worden bereidt.

Hotel midden in de natuur

Het hotel ligt in bij het dorpje Vierhouten, ver weg van snelwegen en zoals gezegd, middenin de natuur op de Veluwe. Het hotel is dan ook het ideale startpunt voor een lange wandeling of fietstocht door het natuurgebied. Daarnaast bevindt de stad Apeldoorn zich op korte afstand, dus als u meer een stadsmens bent, is Fletcher Hotel De Mallejan op de Veluwe dan ook een perfect hotel voor een dag, weekendje of midweek weg. Kortom, koninklijk genieten!

Reserveer nu Hotel De Malle Jan