Landgoedhotel Woodbroke in de Achterhoek

Het prachtige riet gedekte Landgoed Hotel Woodbrooke ligt verscholen in de Achterhoekse bossen. In deze oase van rust kunt heerlijk genieten van de mooie natuur, gezellige steden als Zutphen, historische kastelen en heerlijke streekproducten.

Landgoedhotel Woodbroke in Barchem heeft een rijke historie en is het oudste conferentieoord van Nederland. Op het landgoed staan een Boskapel, twee eenvoudige slaaphuisjes, luxe boskamers en studio’s en natuurlijk het imposante landhuis.

In het restaurant wordt zo veel mogelijk met streek- en seizoensgebonden producten en gewerkt, waarbij u met mooi weer lekker buiten kunt dineren aan het ruime terras.

Slapen midden in de bossen van de Achterhoek

In het hoofdgebouw bevinden zich gezellige patio kamers. Deze kamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet, twee eenpersoonsbedden en een televisie.

In het bos, op loopafstand van het hoofdgebouw, bevindt zich een aantal boskamers. Deze rustig gelegen boskamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet en zijn toegankelijk via een portiekdeur. Bij mooi weer kunt u buiten de boskamers gebruik maken van uw eigen een zitje en genieten van de rust in het bos.

Daarnaast bevinden zich midden ook nog de studio’s van Landgoedhotel Woodbrooke. Deze tweepersoons kamers zijn voor zien van een kleine kitchenette en een eigen badkamer.

In de bruidssuite kunt u ervaren hoe het is om midden in het bos te ontwaken van de fluitende vogels. De bruidssuite heeft in de badkamer een heerlijke stortdouche en buiten kunt u genieten van de privacy van uw eigen afgeschermde terras. Uiteraard kunt u in het hele landgoedhotel gebruik maken van gratis WiFi.

Overnachten op de Lochemse berg

Landgoedhotel Woodbrooke ligt aan de voet van de Kale Berg, een onderdeel van de stuwwal nabij Lochem. Het hoogste punt van deze stuwwal is de Lochemse Berg. Een prachtig gebied om heerlijk van de natuur te genieten. Stevige wandelingen en eindeloze fietstochten worden onderbroken door rustplekken met een prachtig uitzicht.

In deze prachtige groene omgeving staan diverse kastelen en landgoederen zoals Kasteel Ruurlo, Landgoed Verwolde, landgoed Ampsen en Kasteel Vorden.

Reserveer nu Hotel Woodbroke!

Landgoedhotel Woodbroke in een bosrijk gebied

Nederland

Gelderland

Barchem

Thema

Locatie

Woodbrookersweg 1, 7244 RB Barchem, Nederland
Reserveer nu Hotel Woodbroke!