Landelijk overnachten in deze Friese Lyklamastate - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Landelijk overnachten in deze Friese Lyklamastate

Status Open now

Origineel overnachten in Sudwest Fryslan

In het uiterste Zuid-Westelijke puntje van Súdwest-Fryslân, in het stadje Nijemirdum bevindt zich deze landelijke Bed & Breakfast Lyklamastate.

Deze rietgedekte en compleet gerenoveerde boerderij biedt u de mogelijkheid om te overnachten in het waterrijke Friesland.

Het pittoreske stadje Nijemirdum beschikt over een bijzondere natuurrijke omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen tijdens uw verblijf. Bed & Breakfast Lyklamastate is de juiste keuze voor een gezellig en charmant weekendje weg.

Faciliteiten van Bed & Breakfast Lyklamastate

Deze knusse boerderij beschikt over zeven kamers, variërend in oppervlak en luxe, maar allen voorzien van alle gemakken zoals een apart zitgedeelte met flatscreen tv, thee- en koffiemachine en een badkamer met bad en/of douche.

Sommige kamers hebben ook een keuken voor het geval u zelf wilt koken voor een romantisch thuis diner of een lekker Fries ontbijtje op het terras.

Bed & Breakfast Lyklamastate biedt u ook de mogelijkheid om een scooter te huren voor een origineel tochtje of een leuk uitstapje naar het centrum van Nijemirdum.

U kunt in de wellness chalet van de Lyklamastate overigens heerlijk genieten van de infrarood sauna en de regendouche.

Parkeren kan kosteloos op de eigen parking van de B&B en vanzelfsprekend is er gratis wifi aanwezig.

Het charmante Friesland

De boerderij van Bed & Breakfast Lyklamastate bevindt zich midden in de natuur in een prachtige omgeving en dus op slechts een kilometer afstand van het IJsselmeer.

Met uw gehuurde scooter kunt u heerlijke tochtjes maken door het natuurrijke landschap of naar het eerder genoemde IJsselmeer waar veel watersporten worden beoefend. U kunt hier zeilen, waterskiën of rustig bekijken hoe andere sporters het u voordoen.

Geniet van de rust en ruimte van het Friese platteland, geniet van uw lunch met het meegeleverde lunchpakket bij de gehuurde scooter van Bed & Breakfast Lyklamastate.

Het stadje Lemmer is ook in de buurt van Nijemirdum waar u een dagje kunt winkelen of een hapje eten.

Reserveer nu Lyklamastate