Slapen in Hotel Mijdrecht Marickenland

Midden in het groene hart en bijna direct aan de Vinkeveense Plassen staat Hotel Mijdrecht Marickenland. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor mooie fiets en wandelroutes door hét natuurgebied van de Randstad.

Dit hotel ligt op slechts vijf minuten van snelweg A2 en tien minuten van de Johan Cruijff Arena, Ziggo Dome en Afas Live. Perfect gelegen voor een goedkope overnachten na een concert van uw favoriete artiest.

Bye Bye Fly-arrangement

En vliegt u vanaf Schiphol? Ook dan is Hotel Mijdrecht Marickenland een uitstekende keuze, want over de provinciale weg bent u binnen en paar minuten via de bloemenveiling van Aalsmeer al op Schiphol. Komt u dus van ver, dan is dit hotel een goede locatie om voor de (vroege) vlucht alvast een dagje eerder aan uw vakantie te beginnen.

Vanaf € 89,50 per persoon kunt u al gebruik maken van het Bye Bye Fly-arrangement, waarbij u uw auto de gehele vakantie gratis kunt parkeren bij het hotel én waarbij u een gratis transfer van en naar Schiphol krijgt.

Goedkoop hotel midden in de Randstad en het groene hart

Maar de grootste troef van dit hotel is dus wel de locatie midden in de natuur van de Randstad. Vooral voor fietsers is dit hotel precies in het hart gelegen van diverse fietsroutes.

Op 10 minuten fietsen ligt de Amstel en fietst u binnen een uurtje via Ouderkerk aan de Amstel naar onze hoofdstad Amsterdam. Voor wielrenners is het rondje ‘Ronde Hoep’ ook heel bekend om wat kilometers te maken.

Bent u meer een watersportliefhebber? Ook dan is Hotel Mijdrecht Marickenland een ideale basis, want met drie grote plassen in de directe omgeving is er altijd wel een plas om te genieten. Zoals gezegd is het meest dichtbij de Vinkeveense Plassen, de andere kant op richting het Westen bevinden zich de Westeinderplassen en in het Zuiden de Noordeinderplas.

Faciliteiten van het Hotel Mijdrecht Marickenland

De 61 kamers van dit nieuwe en kleinschalige hotels zijn netjes en schoon ingericht, er is gratis wifi, een Nespresso-machine op elke kamer én er is gratis parkeren voor de deur.

Een kopje koffie met een krantje doet u in de lounge van het hotel of het terras, maar ook ‘s avonds bent u natuurlijk van harte welkom aan de bar voor een wijntje of (speciaal)biertje.

Restaurant Meesters zorgt voor een culinair avondje genieten zodat u na een dag fietsen of watersporten met een goed gevulde maag naar bed gaat. Ook voor niet-hotelgasten is Restaurant Meesters toegankelijk, wat dit restaurant een leuke ontmoetingsplaats maakt voor buurtbewoners en hotelgasten.

Speciale aanbiedingen en arrangementen van Hotel Mijdrecht Marickenland

Net als veel andere hotels heeft ook dit hotel een aantal mooie aanbieden en arrangementen beschikbaar. Zo zijn er 3=2 aanbiedingen, waarbij u drie nachten kunt overnachten, maar waarbij er slechts twee nachten in rekening worden gebracht.

Daarnaast zijn er Zomer- en Winterarrangementen, waarbij in de zomer de nadruk ligt op fietsen en watersport en in de winter op meer op schaatsen op de plassen in de omgeving.

En last but not least; Hotel Mijdrecht Marickenland is ook een uitstekende uitvalsbasis voor de Classic Car Rally.

 

Reserveer nu Hotel Mijdrecht Marickenland

Goedkoop hotel in het groene hart bij de Vinkeveense Plassen

Nederland

Noord-Holland

Mijdrecht

Thema

Locatie

Hotel Mijdrecht Marickenland, Provincialeweg, Mijdrecht, Nederland
Reserveer nu Hotel Mijdrecht Marickenland