Authentiek overnachten in een voormalig herberg

Midden in het centrum van Steenwijk kunt u authentiek overnachten in een oude herberg; Stadslogement De Smederij van Steenwijk. Dit boutique hotel is heeft charmante kamers gevestigd in een antieke smederij uit 1836.

Het Stadslogement telt vijf heerlijke stijlkamers met eigentijdse luxe. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi, airconditioning, excellente bedden, lcd-televisie, koffie- en theevoorziening, minibar, kluisje en een uitstekende badkamer.

Romantisch overnachten in een bedstee

De Executive Suite (bruidssuite) biedt met een hemelbed, een eigen balkon met zitje en een riante badkamer met bad en douche, alles voor een romantisch verblijf.

Voor een bijzonder knusse overnachting kiest u de Boerenkamer met bedstee en ingebouwde lcd-TV. Geeft u liever de voorkeur aan een ruimere kamer? Boek dan een van de extra ruime lofts, de Heerenkamer, met Frans balkon en riante badkamer met bad. .

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd bij het smidsvuur in de originele hoefsmederij uit 1836. De smederij ligt erbij alsof de smid ieder moment aan het werk kan gaan, want de enorme collectie gereedschappen ligt er nog. Zo begint u de dag in alle rust, een onvergetelijke ervaring rijker.

De omgeving van Steenwijk en Giethoorn

Omdat het hotel is gelegen in het hart van Steenwijk, een vestingstadje met een gezellige sfeer, treft u direct om de hoek leuke terrasjes en café’s.

Verder grenst Steenwijk aan prachtige natuur want het ligt direct naast twee Nationale Parken: De Weerribben en Drents-Friese Wold.

Op slechts vijf kilometer ligt het schilderachtige Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Hier kunt u bootje huren en langzaam door de slootjes van dit dorpje varen, maar u kunt er natuurlijk ook heerlijk fietsen en wandelen.

Reserveer nu De Smederij van Steenwijk

Stadslogement De Smederij van Steenwijk

Nederland

Overijssel

Steenwijk

Thema

Locatie

Gasthuisstraat 34-36, 8331 JR Steenwijk, Nederland
Reserveer nu De Smederij van Steenwijk