Slapen op een nostalgische woonboot aan het Gooimeer

CategoriesRomantisch, Woonboot
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Slapen op een nostalgische woonboot aan het Gooimeer

In Jachthaven Naarden, onderdeel van Thuishavens, ligt het oudste woon- en atelierschip van Nederland; woonboot De Zwerver. Deze woonboot (of eigenlijk woonark) is in 1900 ontworpen door kunstenaar Wijnand Otto Jan Nieuwenkamp en gebouwd op scheepswerf De Vlijt in Oude Wetering.

In eerste instantie is de boot ontworpen als tentoonstellingsruimte, maar na een restauratie in 2016 is De Zwerver helemaal klaar om gasten te ontvangen voor een romantisch en origineel weekendje weg in eigen land.

Indeling van woonboot De Zwerver

Woonboot De Zwerver beschikt over drie slaapkamers met twee maal een tweepersoonsbed en in de laatste slaapkamer drie maal een eenpersoonsbed. In totaal kunnen er op deze boot dus zeven personen overnachten. Daarnaast zijn er twee douches met drie toiletten aan boord van De Zwerver.

Deze woonark is uiteraard van alle gemakken voorzien zoals een keuken met elektrische kookplaat, koelkast en koffieautomaat, tv én wifi. Maar zoals u op de foto’s kunt zien, zijn de historische en authentieke onderdelen van het originele ontwerp uit 1900, in stand gebleven.

Origineel overnachten in de haven van Naarden

In de jachthaven van Naarden, waar deze woonboot ligt, zijn alle basisfaciliteiten beschikbaar zoals een mini-market, een restaurant en een mooi terras direct aan het water met uitzicht over de haven. Een grote supermarkt ligt op ongeveer 5 kilometer afstand.

Op 10 minuten fietsafstand ligt het historische centrum van het stadje Naarden-Vesting en met 20 minuten bent u in onze hoofdstad Amsterdam. Daarnaast zijn er natuurlijk ook legio mogelijkheden om in en rondom het Gooimeer watersporten uit te oefenen.

Uitleg reserveren voor woonboot De Zwerver in Jachthaven Naarden

Helaas is er geen eigen website van deze accommodatie en is woonboot De Zwerver in Jachthaven Naarden ook niet te vinden op de grote bekende hotel sites. Via AirBnB is deze accommodatie wél te reserveren, en reserveert u via ons, dan ontvangt u ook nog eens € 30 korting!

  1. Registreer uzelf geheel gratis en zonder verplichtingen via deze link op AirBnB en ontvang direct € 30 krediet.
  2. Reserveer vervolgens via deze link woonboot De Zwerver in Jachthaven Naarden. U kunt ook direct reserveren, maar dan loopt u dus de bovenstaande € 30 korting mis.

Reserveer nu deze woonboot in Naarden