Slapen op de klipper Morgenster in het Zeeuwse Zierikzee - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op de klipper Morgenster in het Zeeuwse Zierikzee

Status Open now

Origineel overnachten in Zeeland

Deze B&B bevindt zich in de kapiteinshut van de Morgenster, een Belgische klipper, die meer dan een eeuw geleden werd gebouwd in opdracht van een Belgische bierbrouwer in het Belgisch Temse.

Deze klipper vaart nog steeds, maar nu als dagschip over de Oosterschelde en dit alles vanuit thuishaven Zierikzee.

Romantische overnachten op een woonboot

De roef, oftewel de kapiteinshut hebben ze omgebouwd tot een intiem en romantische B&B waar men de nostalgie van toen niet uit het oog heeft verloren, maar wel aangepast aan de huidige tijd.

Zo is de hut voorzien van een ruim tweepersoonsbed, een TV, radio, gratis wifi, een koffiezetapparaat en thee koker, een zitje en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

De hut heeft een eigen ingang en voor de hut bevindt zich een heerlijk zitje met banken welke een uitzicht bieden over de haven. U wordt ontvangen met een flesje wijn en het ontbijt zal de volgende morgen op gewenst tijdstip worden geserveerd in een picknickmand.

Slapen in het monumentale Zierikzee

Het kleine historische Zierikzee is van vele markten thuis. Behalve een oude geschiedenis welke overduidelijke terugkomt in de statige mooie panden, poorten, torens, stadwallen en grachten, kan men zijn hart ophalen bij de vele (ambachtelijke) winkeltjes en galerieën.

Maar ook op culinair gebied is men in dit stukje Zeeland aan het juiste adres, vele mooie en heerlijke restaurant worden afgewisseld met gezellige cafeetjes en lunch gelegenheden. En dit alles natuurlijk met veel vis en mosselen!

De klipper Morgenster ligt op loopafstand van bovengenoemde in de haven bij t’ Luitje, aan een prachtige steiger tussen de andere platbodems die Zierikzee rijk is. Tel daar het uitzicht over de haven met de mosselkotters bij op en u heeft gegarandeerd een romantische overnachting.

Reserveer nu met € 30 korting!