Slapen in het luxe Hotel Des Indes in Den Haag - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in het luxe Hotel Des Indes in Den Haag

CategoriesHotel, Luxe, Romantisch, Stad
Status Open now

Koninklijk overnachten in de hofstad

Midden in het centrum van hofstad Den Haag bevindt zich het luxe en chique Hotel des Indes.

Het pand is ontworpen door de beroemde architect Jacques Garcia en stamt uit 1858 toen het werd gebouw als residentie voor Baron van Brienen, de persoonlijk adviseur van Koning Willem III. Pas in 1881 kreeg het pand de huidige functie van hotel.

Het hotel bevindt zich op een van de mooiste plekken van Den Haag. Het wordt omringd door luxe winkelstraten, musea, theaters en restaurants. Museum Escher in het Paleis ligt er vlak naast.

Ontdek vanuit dit hotel de bezienswaardigheden van Den Haag zoals het Vredespaleis of Paleis Noordeinde. Bezoek het Sea Life Aquarium in Scheveningen, ga zwemmen in Duinrell of bezoek miniatuurstad Madurodam.

Faciliteiten van het hotel

U merkt het al bij binnenkomst in het hotel; Des Indes ademt historie en heeft koninklijke allure. Het hoogpolige tapijt, de bekleding van de meubels, de kroonluchters, het is alsof u een sprookje binnenloopt.

In Hotel Des Indes is voor gasten vanzelfsprekend gratis wifi aanwezig, parkeren moet helaas wel tegen betalen op straat want er is geen privé parkeergelegenheid.

De 92 kamers van het hotel zijn klassiek en luxe ingericht en het opvallende is dat er geen ‘standaard’ kamers zijn. Alle kamers in Hotel Des Indes in Den Haag zijn óf Superior kamers óf Executive kamers.

Culinair genieten in Hotel Des Indes

DesInDes, het restaurant, de lounge en bar van Hotel des Indes, presenteert een menukaart met een rijkdom aan keuzes. De Franse chef verrast u door de op Franse leest geschoolde wereldse keuken.

‘s Middags is er een lichte lunch en ‘s avonds kunt u hier genieten van een heerlijk diner. Ook de high tea van DesInDes is befaamd in Den Haag en omstreken.

In hetzelfde restaurant kunt u natuurlijk ook genieten van een heerlijke lunch of exclusief diner of u kunt even naborrelen in de lounge of bar van het hotel.

Een lekker drankje op het knusse, zonnige terras is ook een aanrader. Na een dagje shoppen in het centrum van Den Haag kunt u heerlijk ontspannen in het uitgebreide wellness centrum van het hotel

Reserveer nu Hotel Des Indes in Den Haag