Slapen in een Kasteel aan de Zeeuwse kust in Renesse

CategoriesHotel, Kasteel, Kust, Luxe, Romantisch
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnachten in een Zeeuws kasteel

In Zeeland, aan de Zeeuwse kust ligt het landgoed Slot Moermond. Dit kasteel onder de naam Fletcher Landgoed Hotel Renesse  bevindt zich in een zeer natuurrijke omgeving met het strand op korte afstand en bos in de nabije omgeving. Dit 17-eeuwse kasteel ligt op het Zeeuwse eiland Walcheren met Port Zélande en Neeltje Jans om de hoek.

Logeren op een landgoed Slot Moermond in Renesse

Dit charmante landgoed beschikt over moderne kamers waar u heerlijk kunt ontspannen. In het kasteel is ook gratis WiFi beschikbaar. U hebt zelfs de mogelijkheid om uw kamer te upgraden naar nog meer luxe. De Comfort plus en Deluxe plus kamers bezitten een balkon met een bijzonder uitzicht over de landgoedzijde waar u ’s ochtends of ’s avonds knus kunt ontspannen.

De Orangerie van het landgoed biedt u de mogelijkheid om in de ‘s ochtends leuk te ontbijten en in de avond te genieten van een lekker diner 3-gangen diner met échte Zeeuwse mosselen bijvoorbeeld.

Bos en strand in Zeeland

Zeeland en het stadje Renesse bieden u een originele locatie om te genieten van uw rust. De pittoreske omgeving van het landgoed Moermond is ideaal voor een leuke wandel- of fietstocht. De bossen van Westenschouwen en de kust van de Noordzee zijn uiterst geschikt voor een romantische wandeling en maken dit weekendje weg erg bijzonder.

Landgoed Moermond is de juiste bestemming voor een charmante overnachting waar u heerlijk kunt genieten van de knusse natuur en romantische wandelingen over het strand. Een leuk uitstapje naar bijvoorbeeld Burgh-Haamstede maakt uw bezoek Zeeland compleet.

Dat Fletcher Landgoed Hotel Renesse een romantische locatie is voor een weekendje weg blijkt wel uit het feit dat het door de gemeente is aangesteld als een officiële trouwlocatie.

Reserveer nu Landgoed Hotel Renesse