Romantisch overnachten in Fletcher Hotel Landgoed Huis Eerbeek - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Romantisch overnachten in Fletcher Hotel Landgoed Huis Eerbeek

CategoriesHotel, Luxe, Romantisch
Status Open now

Romantisch overnachten op een landgoed

Overnachten in de middeleeuwen? Niet echt natuurlijk, maar dit hotel kent een rijke geschiedenis en is al gebouwd in de middeleeuwen en heeft jaren lang de functie als (volks)school gehad.

Fletcher Hotel Huis te Eerbeek

Nu is het een chique en modern hotel, een contrast dus met het verleden dat het hotel heeft. Om de historie te bewaren is het koetshuis en een landhuis uit de 14e eeuw in takt gebleven. Van binnen zijn deze geheel gerenoveerd tot luxe suites. Het hotel bevindt zich op een sprookjesachtig landgoed, omringd door eeuwenoude eiken en elegante vijvers

Het drie sterrenhotel van Fletcher in Eerbeek heeft 46 comfortabele kamers. Er is een gezellige bistro en een mooi terras waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen. In het à la carte restaurant kunt u uitgebreider genieten van een lunch of een drie gangen diner.

Landgoed aan de rand van de Veluwe

Naast het hotel en haar tuin heeft de omgeving ook genoeg te bieden. Het Gelderse dorpje Eerbeek is een bosrijk dorpje en een prachtige bestemming voor een vakantie in Nederland. Het Nationaal Park, de Hoge Veluwe, ligt op steenworp afstand waar je heerlijk kan wandelen of fietsen. Fietsen zijn eenvoudig te huren bij het hotel.

Niet zo’n fan van natuur, maar heb je liever wat reuring? Ook dan is Fletcher Hotel Eerbeek een ideale locatie om een weekend te overnachten!

Nabij het dorp bevinden zich namelijk de steden Apeldoorn, Arnhem en Zutphen die ook allen genoeg te bieden hebben.

Reserveer nu Hotel Huis te Eerbeek