Origineel overnachten in een B&B in een oude graanopslag - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Origineel overnachten in een B&B in een oude graanopslag

LocationsEpe, Gelderland, Nederland
Status Open now

Bijzondere overnachting bij Silogie in Epe

Slapen op de Veluwe in een monumentaal pand, dat is niet iets wat iedereen kan zeggen. Bed & Breakfast Silogie heeft zes kamers en is vroeger een graanopslag geweest. Om precies te zijn ligt het in Epe en als u hier een kamer boekt krijgt u niet alleen een kamer maar ook een klein, gezellig appartementje.

In iedere appartementje zit namelijk een eigen entree, een kleine keuken, een koelkast en een badkamer met douche en toilet. U kunt voor uzelf dus iedere ochtend een lekker ontbijtje op bed maken. Om niet te vergeten heeft ook iedere kamer gratis internet.

In deze Bed & Breakfast zit geen restaurant maar u kunt wel in de omgeving genoeg restaurantjes vinden, natuurlijk kunt u ook in uw kamer iets kleins en simpels klaar maken mocht u daar behoefte aan hebben.

Slapen in een voormalige graanopslag

Nadat u uw spullen heeft geïnstalleerd in dit kleine appartementje kunt u de omgeving gaan bezoeken waar ook meer dan genoeg te doen is.

Aangezien de Veluwe u heel veel te bieden heeft qua natuur, u kunt bijvoorbeeld lange wandelingen maken door de bossen en heidevelden.

Mocht u niet zo van het wandelen zijn dan kunt u op de fiets ook alles ontdekken. Natuurlijk is het ook mogelijk om wat van de cultuur te zien door het Kröller-Muller museum te bezoeken of het Anton Pieck museum.

Op 20 kilometer afstand liggen ook de grote steden Apeldoorn en Zwolle, voor wat meer drukte en winkels is het altijd mogelijk om daar heen te gaan.

Speciale kamers in de graanopslag

De meest bijzondere kamer is zonder twijfel de Torenkamer, deze kamer bevat alles wat u zich kan wensen; kijk vanuit je hemelbed uit over het mooie landschap van de Veluwe en geniet van de industriële maar tevens ook zeer warme uitstraling van deze kamer.

Ook de jacuzzi aan de rand van het bed is een aanrader! Dit is ongetwijfeld een bijzondere romantische overnachting en de foto’s van deze bruidssuite spreken voor zich…

Hoeveel monumentale panden zouden er zijn waar je in kan slapen? Dit is er zeker één van dus, grijp je kans en ga een heerlijke weekendje de Veluwe op!

Reserveer hier B&B Silogie!