Gezellig sfeervol kleinschalig hotel - Bijzondere Overnachting .nl

Gezellig overnachten in Herberg De Klomp in Vilsteren

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Kleinschalig overnachten in Overijssel

Net voorbij Zwolle, op het platteland van Overijssel, bevindt zich in het dorpje Vilsteren Charme Hotel Herberg de Klomp.

Deze compleet gerenoveerde luxe boerderij, doet nu dienst als boutique hotel. Met slechts 12 kamers die allen beschikken over een tv, douch of bad en natuurlijk gratis wifi, voelt dit hotel aan als een knusse huiskamer.

In Herberg de Klomp zijn verschillende soorten kamers variërend van single studio’s tot aan Deluxe Kamers voor twee personen. Deze laatste categorie is vanzelfsprekend luxer maar ook iets duurder dan de standaard kamers.

Restaurant en Brasserie van Herberg de Klomp

In het restaurant van Herberg de Klomp kunt u genieten van speciale ambachtelijke streekgerechten als speltbrood of biologische kaas. Voor een lekkere lunch of diner kunt u natuurlijk ook terecht in het restaurant van de Herberg. Daarnaast is er nog een Brasserie waar u een hapje en drankje kunt nuttigen.

Het dorpje Vilsteren bevindt zich te midden van een natuurrijke omgeving. U kunt heerlijk wandelen of fietsen door de bossen of een bezoekje brengen aan het dorpje en tevens landgoed Vilsteren.

Startpunt voor activiteiten in het Vechtdal

Omdat er de mogelijk tot gratis parkeren is bij Herberg de Klomp, is dit niet alleen voor hotelgasten een perfecte locatie voor een wandel- of fietstocht, maar ook voor niet-hotelgasten.

U zult zien dat de hotelbar en het restaurant dagelijks vol zitten met dagjes mensen die activiteiten hebben ondernomen in het nabijgelegen Vechtdal. De rivier De Vecht ligt immers op nog geen 500 meter lopen van Herberg de Klomp.

Hier vindt u charmante, historische gebouwen en boerderijen voor een originele tocht door het Overijsselse landschap.

Op ongeveer een half uurtje rijden van Herberg de Klomp bevindt zich de Hanzestad Zwolle, waar u lekker kunt shoppen in de Diezestraat. Na een drukke dag shoppen schuift u aan op een terrasje op de gezellige Melkmarkt.

Reserveer nu Herberg De Klomp