Designhotel Fletcher Elzenduin aan de Zuid-Hollandse kust - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Designhotel Fletcher Elzenduin aan de Zuid-Hollandse kust

CategoriesGoedkoop, Hotel, Kust, Natuur
Status Open now

Origineel overnachten aan de kust nabij Hoek van Holland

In Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin komt u heerlijk tot rust in een comfortabele omgeving. Zowel het hotel, als de omgeving straalt rust en ontspanning uit. De moderne kamers zijn een verlengde van het zee- en strand gevoel dat u ervaart wanneer u in het kleine dorpje Ter Heijde aan Zee arriveert.

Designhotel midden in de duinen

Gelegen middenin de duinen vindt u dit vier sterren designhotel Fletcher Elzenduin, waar u terecht kunt voor cultuur, strand en lekker eten. Het hotel beschikt over slechts 27 modern ingerichte hotelkamers, waardoor de sfeer heel gezellig en gemoedelijk is.

In het restaurant geniet u naar het adembenemende uitzicht op de duinen ook van culinaire hoogstandjes. Het hotel verhuurt fietsen waardoor u de omgeving gemakkelijk verkent. Na een heerlijke fiets- of wandeltocht kunt u een drankje drinken op het zonnige terras of de comfortabele lounge.

Slapen in Ter Heijde aan Zee

Lekker uitwaaien en goed tot rust komen doet u in het kustplaatsje Monster, dat direct naast het gehucht Ter Heijde Aan Zee ligt. Het strand is een van de meest rustige stranden van Nederland, waardoor er een een relaxte en ontspannen sfeer heerst. Geen massa’s mensen zoals in Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort of Bloemendaal.

U kunt hier heerlijk uitwaaien of proosten in een strandpaviljoen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de naastgelegen steden Rotterdam of Den Haag. Gaat u liever iets sportiefs doen? Dan kunt u watersporten of heerlijk fiets- of wandeltochten maken. De omgeving van het hotel leent zich hier perfect voor.

Tip: Maak een rondvaart door het Westland of maak een wandeling door natuurgebied Westduinpark.

Reserveer nu Flechter Hotel Elzenduin