Chique & exclusief overnachting bij Hotel Librije in Zwolle - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Chique & exclusief overnachting bij Hotel Librije in Zwolle

CategoriesHotel, Luxe, Romantisch, Stad
Status Open now

Slapen bij Michelinster restaurant De Librije

De Nederlandse keuken is helaas niet zo goed als de Franse keuken, maar gelukkig zijn er in ons land wel een aantal restaurants waar u op hoog niveau kunt genieten van een culinaire avond.

Bij een culinaire avond hoort meestal een wijnarrangement, zo ook bij De Librije in Zwolle, het restaurant van Thérèse en Johnny Boer met maar liefst twee Michelin sterren!

Maar zoals u weet, met wijn mag en kan niet rijden. En aangezien het meerendeel van de gasten van dit restaurant uit heel Nederland komt, is het verstandiger om gewoon een nachtje te blijven slapen na een culinaire hoogmis in Zwolle.

Bijzondere overnachting in een voormalige vrouwengevangenis

Librije’s Hotel is gevestigd in een bijzonder en historisch pand midden in het gezellige centrum van Zwolle. Deze voormalige vrouwengevangenis dateert uit de 18e eeuw, wat u in de inrichting ook nog terug ziet.

De voormalige gevangenis is natuurlijk volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken van deze tijd. Een overnachting in dit hotel is niet goedkoop, maar u krijgt daar dan ook een exclusieve en luxe overnachting voor terug. De meeste bezoekers blijven overigens direct een heel weekend in Librije’s Hotel in Zwolle.

Een luxe en exclusieve overnachting in Zwolle

De 19 kamers en suites in dit hotel zijn in een moderne stijl en luxe uitgevoerd, sommige zouden het misschien kitsch noemen. Alle kamers zijn voorzien van een Bang & Olufsen flatscreen tv’s, Auping boxsprings, een minibar (kosteloos), badkamer met bad en vanzelfsprekend gratis wifi.

In de voormalige cellen en regentenkamer van Librije’s Hotel worden regelmatig kook- en wijncursussen gegeven, daarnaast is er  een winkeltje met wijnen en zelfgemaakte delicatessen.

Ontdek de stad en de omgeving van Zwolle

Johnny en Thérèse Boere van Librije’s Hotel willen u graag de ‘ultieme hotelbeleving’ bieden, daarom staat er een Mercedes S500 cabrio als taxi voor de deur en kunt u met maximaal 20 personen, tegen betaling, gebruik maken van de sloep van het hotel.

Op deze manier kunt u in alle luxe Hanzestad Zwolle en haar omgeving verkennen. Ten Noorden van de stad ligt het eerste Nationaal Park, De Weerribben. Ten Zuiden van de stad ligt natuurlijk Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Voor wie liever in Zwolle blijft, kunnen wij van van harte Museum De Fundatie aanbevelen of gewoon lekker een terrasje pakken in de Diezerstraat.

Reserveer nu Hotel Librije in Zwolle