Boutique hotel Jan Luyken in het Museumkwartier Amsterdam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Boutique hotel Jan Luyken in het Museumkwartier Amsterdam

CategoriesHotel, Romantisch, Stad
Status Open now

Romantische overnachting aan het Museumplein

Beroemdheden spotten én cultureel doen in onze hoofdstad? Dat kan in dit boutique hotel Bilderberg Hotel Jan Luyken in Amsterdam.

Dit knusse boutique hotel in een 19-eeuws pand, telt slechts 62 kamers en suites en precies tussen de bekende winkelstraat, de PC Hooftstraat, én het Museumplein waar alle grote musea zich bevinden.

De kamers in dit hotel zijn allen voorzien van minibar, badkamer met douche, airconditioning, ruime boxspringbedden, een flatscreen tv en vanzelfsprekend is er gratis wifi aanwezig.

Faciliteiten van Bilderberg Hotel Jan Luyken

Gasten kunnen de wellnessruimte reserveren, waar een bubbelbad, een solarium en een Turks stoombad beschikbaar zijn. Het Bilderberg Hotel Jan Luyken verzorgt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant, waar u ook later op de dag kunt genieten van een culinaire avond.

Een afzakkertje doet u vervolgens in de gezellige hotelbar, maar u kunt ook het nachtleven van het Leidseplein in natuurlijk. Dit plein ligt namelijk op minder dan 300 meter afstand lopen.

Parkeren bij Bilderberg Hotel Jan Luyken

Parkeren voor de deur is mogelijk, maar zoals u kunt verwachten is dit in Amsterdam zeer prijzig. U kunt ook tegen betaling parkeren in de Q-park onder het Museumplein, maar dat is eerlijk gezegd zonde van uw geld.

Goedkoper en eigenlijk net zo makkelijk is het om te parkeren in de één van de P+R’s aan de ring van de stad. Dit kan bijvoorbeeld bij het Olympisch Stadion, RAI of de Johan Cruijff Arena, hier kunt u voor een paar euro per dag parkeren én u krijgt er een gratis OV-kaartje bij.

De trams en bussen stoppen letterlijk voor de deur van het Van Gogh Museum, wat dan weer 25 meter van Bilderberg Hotel Jan Luyken is.

U kunt sowieso eigenlijk beter met het openbaar vervoer naar dit hotel komen, want als u al zoveel geld zou willen uitgeven voor het parkeren in Amsterdam, staat u vooral in het weekend vooral in de file op en rond het Museumplein.

Rustige locatie in het drukke Amsterdam

Het mooie van dit Bilderberg Hotel Jan Luyken is dat het in een rustige autoluwe straat ligt, tussen de drukke PC Hooftstraat en het het Museumplein, maar óók nog eens op twee minuten lopen van het rustige Vondelpark waar hardlopers in de vroege ochtend al hun rondjes rennen.

Naarmate de dag vordert en hoe feller de zon schijnt, hoe eerder de kleedjes te voorschijn komen en en flesjes wijn in het park worden opengetrokken. Geniet elke zondag in de zomer van de gratis concerten in het Vondelpark Openluchttheater.

Boutique hotel dichtbij de Amsterdamse topmusea

Zoals gezegd ligt dit Bilderberg Hotel Jan Luyken op 20 meter van het Museumplein waar de drie bekendste musea van Amsterdam, en misschien wel van Nederland zich bevinden.

Aan het grote Museumplein vindt u het Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt, het hippe en trendy Stedelijk Museum met hedendaagse kunst, of voor de liefhebbers van Zonnebloemen; het Van Gogh Museum.

Eveneens aan het eerder genoemde Leidseplein treft u de Stadsschouwburg met prachtige voorstellingen en de poptempels Paradiso en de Melkweg staan juist weer garant voor een muzikale avond uit.

Reserveer nu Bilderberg Hotel Jan Luyken