Bijzonder overnachten in Disneyland Parijs - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bijzonder overnachten in Disneyland Parijs

CategoriesGezin, Hotel
LocationsFrankrijk, Parijs
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnachten in Disneyland Parijs

Het is de droom van ieder kind, in of heel dicht bij Disneyland Parijs slapen. Er zijn natuurlijk veel hotels en appartementen beschikbaar zowel in als naast het attractiepark, maar zoals altijd; hoe dichterbij het park, hoe duurder het hotel. En met kinderen kan dat achter in de papieren lopen.

Daarom bevelen wij Hotel Kyriad aan náást Disneyland Parijs. Dit hotel is redelijk bijzonder omdat deze zo dichtbij Disneyland ligt maar daar buiten ook zoveel te bieden heeft, de combinatie hiervan maakt het helemaal uniek. Voor de helft van de prijs van hotels in het park, slaap je al in Hotel Kyriad.

Goedkoop overnachten bij Disneyland Parijs

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is 10 minuten met de gratis pendelbus naar Disneyland Parijs rijden. Vrijwel iedereen kent dit park en het is iets waar je één keer in je leven geweest moet zijn.

Het mooie aan Hotel Kyriad is dat dit compleet in de Franse boerderijstijl gebouwd is en van alle gemakken voorzien is. Voor kinderen is er ook van alles te doen in het hotel zelf bijvoorbeeld een videospeelruimte en er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd binnen het hotel zelf.

Hotel in landelijke omgeving, ver van de drukte van Disneyland

Heel dichtbij het hotel liggen bossen en vanuit uw hotelkamer biedt dat ook nog is een bijzonder mooi uitzicht. Mochten de kinderen na een lange dag bij Disneyland even willen afkoelen kunnen ze dat doen in het dichtbij gelegen meer.

Door de unieke locatie van Hotel Kyriad kunt u een hele afwisselende vakantie hebben door het pretpark te combineren met bezoekjes aan de omgeving.

Vergeet vooral niet om ook Parijs zelf in te gaan en op uw eigen houtje deze mooie romantisch stad te bezoeken. Hier moet u vooral op een terrasje gaan zitten en gewoon kijken wat er allemaal om u heen gebeurt. Dan kunt u aan het eind van de dag heerlijk terug keren naar uw hotel en nog even van het rustgevende uitzicht genieten.

Op deze manier heeft u twee vakanties voor één prijs; een vakantie in het attractiepark én een dagje in de romantische lichtstad Parijs.

Reserveer nu Disneyland Parijs