Uitzicht over de Maas bij het Delta Hotel in Vlaardingen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Uitzicht over de Maas bij het Delta Hotel in Vlaardingen

CategoriesGoedkoop, Hotel, Stad
Status Open now

Overnachten met een panoramisch uitzicht over de Maas

Net buiten de drukte van Rotterdam bevindt zich het Delta Hotel in Vlaardingen. Dit hotel is volledig in de stijl van de haven en de zee ingericht, waarbij men zich bij de inrichting heeft laten inspireren door oceaanzeilers op weg naar het avontuur.

De hotelkamers bieden je namelijk een panoramisch uitzicht over de Maas. Waar u normaal meteen uw kamer af wilt om dingen te overnemen, is het hier totaal geen straf om op uw hotelkamer te blijven zitten vanwege het schitterende uitzicht over één van de drukste rivieren van Europa.

Het Delta Hotel in Vlaardingen bestaat uit 78 eigentijdse kamers, die allen zijn voorzien van een televisie, bureau, thee- en koffiefaciliteiten, een badkamer met toilet en douche of, vanzelfsprekend gratis wi-fi.

Er zijn diverse soorten kamers te boeken in verschillende prijsklassen. Zo is er de goedkoopste Kamer Matroos die standaard is ingericht. Maar er zijn ook ruimere en duurdere kamers. Bijvoorbeeld de Kapitein Suites met balkom, een Captain Nemo Suite en de Red Roses Bruidsuite mét bubbelbad.

Heerlijke visgerechten in Restaurant Nautique

Voor ontbijt, lunch en diner kunt u terecht bij Grand-Café Restaurant Nautique ook gevestigd in het hotel en vanzelfsprekend met hetzelfde fascinerende uitzicht op oceaan-en cruiseschepen die wereldhaven Rotterdam aan doen. Het moge duidelijk zijn dat de kaart van Nautique, geheel in stijl, gericht is op vis.

Uitstekende uitvalsbasis voor een weekendje Rotterdam

Met het openbaar vervoer bent u in zeer korte tijd in het centrum van Rotterdam. Met de watertaxi doet u er vanaf het Delta Hotel in Vlaardingen slechts 10 minuten over, en NS-station Vlaardingen ligt op letterlijk vijf minuten lopen. Komt u met de auto dan kunt u direct voor de deur gratis parkeren.

Toegegeven, Vlaardingen zelf is geen stad waar u een heel weekend verblijft. Maasstad Rotterdam daarentegen wél, met al haar kunst en cultuur. Breng een bezoekje aan museum Boijmans van Beuningen, de Kunsthal, de Markthal en natuurlijk niet te vergeten; de Euromast!

Laten we het sportieve aspect van de stad ook niet vergeten; zo is jaarlijks de Wieler-Zesdaagse in Ahoy en met maar liefst drie voetbalclubs in de stad is er altijd wel een mooie Eredivisie wedstrijd te bezoeken. Geniet van de grandeur van Het Kasteel van Sparta of juich mee met de 12e man van het Feyenoord-legioen in een kolkende Kuip.

Reserveer nu het Delta Hotel in Vlaardingen